28 Березня 2024, 10:34 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація книжки Марі Карачиної «Never stop» у Дніпрі - 23 Березня 2018

Презентація книжки Марі Карачиної «Never stop» у Дніпрі

Категорія: «Події»
Дата: 23 Березня 2018 (П'ятниця)
Час: 17:00
Вартість: обов'язкова реєстрація
Місто: Дніпро
Місце: Кав’ярня «HAVE COFFEE»
Адреса: проспект Дмитрия Яворницкого, 70а
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 699


У п’ятницю, 23 березня, у кав’ярні «HAVE COFFEE» (просп. Дмитра Яворницького, 70а) відбудеться презентація першої в Україні книжки про біг «Never stop» (Видавництво Старого Лева). Під час зустрічі авторка книги, учасниця світових марафонів та півмарафонів Марі Карачина розповість, чому біг — значно більше, аніж просто вид спорту. Це спосіб змінити своє життя, стати стрункими й здоровішими, подолати стрес та впорядкувати свої думки. 

Початок презентації о 19:00. Вхід - за реєстрацією http://bit.ly/2DuiHUa
17:00 - 18:00 у «HAVE COFFEE» відбудеться автограф-сесія Марі Карачиної. Вхід вільний.


У кожного своя мотивація, щоб змінити спосіб життя, стати активнішим та навчитися досягати цілі. Цей переломний момент, поштовх до руху вперед, найбільше цікавить авторку книжки «Never stop». Про свою першу пробіжку Марі розповідає без прикрас, як і про усі падіння, підступні повороти долі та, звісно, солодкий смак перемог. Разом з «Never stop» ви будете вчитися впорядкувати своє життя, гартувати дух та силу волі, ставити цілі й досягати їх. Звісно, ця книга - не панацея, проте це хороший стимул, перший крок, щоб змінити звички та почати вдосконалювати світ навколо вас. Тож одягайте кросівки і never stop!

«Достатньо сказано про те, як почати бігати, які виникають думки під час руху, як готуватися до марафонів, як бути переможцем і переможеним, - каже Марі Карачина. - Ця ж книжка не тільки про фітнес і біг, це не перелік вправ чи методик. Вона про життя: про падіння і злети звичайної людини, про прийняття поразки і реалізацію амбіцій, про рух усіх нас, хто біжить заради однієї мети. Вона — про власний досвід, викладений максимально чесно, і про те, чому саме біг. Адже біг — це кругообіг взаємодопомоги. Бігаючи містом, я знаю, що навіть хтось один із тієї сотні людей, які побачать, як я біжу, може задуматись і додати руху у своє життя. Так само, як я відкидаю лінь і втому, коли бачу когось у русі. І навіть якщо я більше ніколи не зможу бігати, я буду пам’ятати, що мені дали мої пробіжки і якою я стала завдяки бігу».


Марі Карачина - фітнес-тренерка, засновниця спортивного клубу для дівчат «Skinny&Strong Club» (Київ), блогерка, лекторка з питань спорту та мотивації. Учасниця світових марафонів, три з яких із серії «World Marathon Majors». Амбасадор спортивного бренду «New Balance». Наразі основна діяльність — онлайн-тренування/консультації, проведення спортивних та бігових кемпів у різних країнах по всьому світу. У планах — тренувати людей в різних країнах, писати книги та пробігти усі шість марафонів серії «World Marathon Majors».


Дніпро, HAVE COFFEE, проспект Дмитрия Яворницкого, 70а


0 коментарів

Залишити коментар

avatar