19 Квітня 2024, 02:01 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація роману «Нижче» в бібліотеці Ярослава Мудрого - 2 Березня 2018

Презентація роману «Нижче» в бібліотеці Ярослава Мудрого

Категорія: «Події»
Дата: 02 Березня 2018 (П'ятниця)
Час: 16:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Київ
Місце: Національна бібліотека України імені Ярослава Мудрого
Адреса: вул. Набережно-Хрещатицька, 1, Конференц-зал
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 810


2 березня 2018 року в Національній бібліотеці України імені Ярослава Мудрого відбудеться презентація роману Кіри Малко «Нижче». Початок о 15:00. Видання побачилосвіт у видавництві «Нора-Друк» у січні 2018 року.

Кіра Малко – соціолог за освітою, живе і працює в Києві. Маєопублікованіесеї в українському та американськихінтернет-журналах: TheDevochki, TheEstablishment, ElectricLiterature. Закінчивши університет, письменниця змінювала офісні роботи, намагаючись знайти своє місце і раптом опинилася на круїзному лайнері, працюючи стюардом буфету. 

Такий досвід став черговою спробою приміряти до себе іншу модель існування і зрештою оформився у роман під назвою «Нижче». Твір став успішним літературним дебютом молодої письменниці і отримав Третю премію Міжнародного літературного конкурсу «Коронація слова» у 2017 році.

«Коронація слова» – найбільший недержавний конкурс рукописів літературних творів українською мовою. Його мета – заохочувати письменників писати твори, які захоплюють з першої сторінки і тримають увагу читача до кінця, тобто створення українських «бестселерів». 

Про письменницькі тематичні та жанрові вподобання на прикладі рукописів конкурсу «Коронація слова – 2017» та про те, наскільки вони збігаються з читацькими смаками розповість літературознавець і член журі конкурсу Ольга Бондар.

Модератор зустрічі – Микола Кравченко, співзасновник видавництва «Нора-Друк», голова громадської організації «Книжковий простір». 


Адреса: Національна бібліотека України імені Ярослава Мудрого.
Київ, вул. Набережно-Хрещатицька, 1, Конференц-зал. тел.: 485-17-95


0 коментарів

Залишити коментар

avatar