19 Квітня 2024, 15:35 | Реєстрація | Вхід
/ Творча зустріч з Андрієм Кокотюхою у Києві - 9 Лютого 2018

Творча зустріч з Андрієм Кокотюхою у Києві

Категорія: «Події»
Дата: 09 Лютого 2018 (П'ятниця)
Час: 20:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Київ
Місце: «Довженко книги. кава. кіно»
Адреса: вул. Васильківська, 1, перший пов. Довженко-центру
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 928


9 лютого 2018 видавництво «НОРА-ДРУК» та книгарня «Довженко книги. кава. кіно» запрошують на творчу зустріч з письменником та кіносценаристом Андрієм КОКОТЮХОЮ Кокотюха Андрій з нагоди виходу в світ другого видання роману «Темна вода»Модератор зустрічі – видавець Микола Кравченко.

Цей твір можна без перебільшення назвати першим українським готичним детективним романом, а його рукопис свого часу отримав Гран-прі міжнародного літературного конкурсу «Коронація слова».


Воно живе на дні Тихого затону в зачарованій Десні. Воно — породження деснянських легенд, міфів або — чиєїсь хворобливої фантазії. Підводне чудовисько ніхто не бачив, але його бояться жителі довколишніх сіл. Бо воно виходить з води і вбиває рибалок. Але чудовисько залишає сліди.

Отже, воно не міфічне, має плоть і кров. Слід бере колишній опер Віталій Мельник, сищик із поганою репутацією, нестандартним мисленням та залізною хваткою. Куди ведуть ці сліди? Відповіді — в фіналі одного з найкращих українських готичних детективів: «Темна вода».


Початок 19:00, вхід вільний. Адреса книгарні: Київ, вул. Васильківська, 1, перший пов. Довженко-центру. Подія у Facebook: https://www.facebook.com/events/211264002769606/


0 коментарів

Залишити коментар

avatar