29 Березня 2024, 12:55 | Реєстрація | Вхід
/ «Антисуржик» Олександри Сербенської - 14 Грудня 2017

«Антисуржик» Олександри Сербенської

Категорія: «Події»
Дата: 14 Грудня 2017 (Четвер)
Час: 16:00
Вартість: вхід - вільний
Місто: Львів
Місце: Книгарня «Книжковий дворик»
Адреса: вул. В. Винниченка, 4
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1103


У книгарні «Книжковий дворик» відбудеться презентація навчального посібника за редакцією Олександри Сербенської «Антисуржик» (Видавництво «Апріорі»)

Олександра Сербенська – мовознавець, україніст, педагог, кандидат філологічних наук, доцент, доктор філологічних наук, професор. Автор понад 200 публікацій з питань української термінології, культури української мови, лінґводидактики, франкознавства, зокрема словників, посібників, монографій. Заслужений професор Львівського національного університету імені Івана Франка.

Як чемно та шанобливо привітатися, спілкуватися, у різних ситуаціях поводитись у суспільстві? Як працювати над формуванням своєї мовної особистості та домогтися того, щоб власне мовлення – усне і писемне – набувало ознак вишуканості, характеризувало інтелігентність людини? На ці запитання, хоч частково, дає відповідь пропонований посібник. Книга призначена для студентів, учнів середніх закладів усіх типів і для якнайширшого кола читачів, які хочуть удосконалити знання української мови, позбутися деформацій, що відчутні в мовленні частини наших громадян, зберегти самобутність українського слова.

Захід відбудеться 14 грудня (четвер) о 17:00 годині у приміщенні книгарні «Книжковий дворик» (Львів, вул. В. Винниченка, 4). Вхід вільний.


0 коментарів

Залишити коментар

avatar