29 Березня 2024, 13:09 | Реєстрація | Вхід
/ Сто причин пишатися Львовом | Зустріч з Ільком Лемком - 14 Грудня 2017

Сто причин пишатися Львовом | Зустріч з Ільком Лемком

Категорія: «Події»
Дата: 14 Грудня 2017 (Четвер)
Час: 16:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Львів
Місце: Центр Шептицького, 303 ауд.
Адреса: вул. Козельницька, 2-а
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1016


Видавництво «Апріорі» запрошує на зустріч з відомим львовознавцем Ільком Лемком: «Сто причин пишатися Львовом»

Зустріч з львовознавцем Ільком Лемком «100 підстав пишатися Львовом, або Книга рекордів нашого міста» відбудеться 14 грудня, у четвер, о 17:00 у Центрі Шептицького, 303 аудиторія, на вул. Козельницька, 2-а.

У рамках зустрічі відбудеться розмова автора із читачами книги «Львів понад усе» – книжки рекордів міста, або Львів другої половини ХХ ст.


Нагадаємо, що цьогоріч за мотивами книги у Львові відкрили розумний туристичний маршрут. Цей маршрут об’єднує 15 найцікавіших відкриттів та історичних пам’яток міста. Серед них: Ратуша, Катедра, каплиця Боїмів, аптека «Під золотою зіркою», палац Потоцьких, парк Костюшка, Львівський Національний університет ім. Ів. Франка, Оперний театр та пам’ятник Т. Г. Шевченкові, Єзуїтський Костел, Природничий музей, театр ім. Марії Заньковецької, Вірменська церква, музей Пошта, Домініканський собор, пам’ятник Івану Федорову

«Львів понад усе» – третє перевидання книжки спогадів львів’янина, для якого Львів – найкраще місто на землі. В ній описано спогади із життя письменника, найкращі миті, які відбулися саме в цьому місті. 

Ілько Лемко – дослідник історії Львова, який жодного разу не був у архіві. Людина, що змінила 14 професій та написала 10 книг про Львів. Музикант, давній львівський хіпі та популярний екскурсовод, який вважає львів’ян азіатами, а себе, проживши все життя у рідному місті, «львів’янином-аматором».



0 коментарів

Залишити коментар

avatar