19 Квітня 2024, 03:12 | Реєстрація | Вхід
/ «В очікуванні копірайтера» Стаськи Падалки | Вінниця - 14 Грудня 2017

«В очікуванні копірайтера» Стаськи Падалки | Вінниця

Категорія: «Події»
Дата: 14 Грудня 2017 (Четвер)
Час: 18:30
Вартість: безкоштовно
Місто: Вінниця
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Соборна, 89
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 853


Вінницька Книгарня «Є» та видавництво «Pabulum» запрошують на презентацію книжки Стаськи Падалки «В очікуванні копірайтера», яка відбудеться 14 грудня за участю авторки. Початок – о 18.30.

У книзі авторка відчайдушно намагається переосмислити копірайтинг як точку перетину дисциплін: маркетингу, філології та, пробачте, літератури. На крики розпачу збігаються персонажі. Разом вони очікують того самого Копірайтера і водночас вправляються в письменницькій майстерності, розбираються в мотивах споживання, виділяють ознаки хорошого тексту, створюють нейми і слогани.

«В очікуванні копірайтера» буде корисна потенційним і практикуючим копірайтерам, неймерам, райтерам, SMM-щикам і всім, хто обрав текст способом заробітку. Або поневолення світу.


Стаська Падалка – копірайтерка креативного агентства «Arriba!», лекторка у Школі реклами і дизайну «Багаж» та багатьох інших платформах, координаторка LITOSVITA в Харкові. До успіху йшла через іняз, журналістику та піар. Зупинилась, знайшовши копірайтинг. Коли освоїлася, створила авторський курс, їздить з лекціями по країні.


Вінницька Книгарня «Є», вул. Соборна, 89. Тел.: (0432) 52-93-41


0 коментарів

Залишити коментар

avatar