18 Квітня 2024, 12:14 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація нового випуску журналу «Куншт» | Вінниця - 30 Листопада 2017

Презентація нового випуску журналу «Куншт» | Вінниця

Категорія: «Події»
Дата: 30 Листопада 2017 (Четвер)
Час: 18:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Вінниця
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Соборна, 89
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 853


Вінницька Книгарня «Є» запрошує на презентацію нового випуску науково-популярного журналу «Кушнт», яка відбудеться 30 листопада. Учасники: випускові редактори Юлія Білоус, Микола Рачок, журналістка Інна Сандюк, фотограф Андрій Завертаний. Початок – о 18.00.

Журнал «Куншт» поєднує науку з креативним дизайном, розказує про ідеї та винаходи, які змінюють світ, пояснює те, що відомо вченим про Всесвіт. З кожним випуском журналу розширюються горизонти відомого та підтверджується ідея про те, що наука не позбавлена краси та творчості.


Що переслідує нас усюди? Від чого неможливо сховатися ні вдень, ні вночі? Що об’єднує Супутник Землі, місто в Британії та годинники «Breguet»? Відповідь проста – час, який у вигляді біологічного годинника «живе» навіть у нашому мозку. Творці журналу про науку як мистецтво «Куншт» розкажуть те, про що ви, можливо, й не задумувалися. Які концепції часу існують, чому він так швидко минає, і чи справді час – це частково наша з вами вигадка?

Новий, 7-й випуск «Куншту» особливий тим, що матеріал про історію годинників готувався вінницькими авторами із залученням колекції легендарного закладу – вітальні щасливого часу «Панъ Заваркінъ ти Синъ». Беріть із собою ручки і папір – учасники презентації допоможуть вам пізнати себе трохи більше.


Вінницька Книгарня «Є», вул. Соборна, 89. Тел.: (0432) 52-93-41


0 коментарів

Залишити коментар

avatar