18 Квітня 2024, 10:20 | Реєстрація | Вхід
/ 29 жовтня: Клуб «Маленька рівненська книгарня» - 29 Жовтня 2017

29 жовтня: Клуб «Маленька рівненська книгарня»

Категорія: «Події»
Дата: 29 Жовтня 2017 (Неділя)
Час: 18:48
Вартість: вхід вільний
Місто: Рівне
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Короленка, 2
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 676


Рівненська Книгарня «Є» запрошує на зустріч книжкового клубу «Маленька рівненська книгарня» та обговорення книги Світлани Талан «Коли ти поруч» (видавництво «Клуб Сімейного Дозвілля»). Захід відбудеться 29 жовтня. Початок – о 18.00.

Книжковий клуб «Маленька рівненська книгарня» знову повертається! Відтепер ще більше різноманітних книг та більше розмов. Ми розширюємо наші читацькі кордони, і спробуємо поглянути на українську сучасну літератури з жіночого погляду. Тож пропонуємо вашій увазі книгу Світлани Талан «Коли ти поруч». Також на зустрічі обговоримо багато книжкових новинок та спробуємо знайти ідеальну книгу для кожного. Беріть з собою гарний настрій і друзів!

У той фатальний день після аварії на туманною трасі понівечене залізо було залито кров`ю. Даша, забувши про свої рани, намагалася допомогти постраждалим, але доля зіграла з нею злий жарт. Хвороба, якої вона заразилася, рятуючи інших, невиліковна. Вона повинна знайти в собі сили жити далі – стільки, скільки їй відведено, щоб все-таки знайти того, хто буде поруч з нею в горі і в радості ...

Рівненська Книгарня «Є», вул. Короленка, 2. Тел.: (0362) 26 39 41


0 коментарів

Залишити коментар

avatar