18 Квітня 2024, 22:26 | Реєстрація | Вхід
/ VIII-й конкурс «Чатує в століттях Чернеча Гора» - 25 Жовтня 2017

VIII-й конкурс «Чатує в століттях Чернеча Гора»

Категорія: «Конкурси»
Дата: 25 Жовтня 2017 (Середа)
Час: 00:00
Вартість: за умовами конкурсу
Місто: Україна
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 3125


Триває прийом творів на міжнародний поетичний конкурс «Чатує в століттях Чернеча Гора»Це літературне змагання поетів має відбуватися відповідно темі «Добре жити з родиною» і полягає у художньому осмисленні сімейного життя (назву конкурсу узято із твору Т.Шевченка  «Туман, туман долиною…»; ІХ-ХІІ 1848, Косарал).

Умови конкурсу:

  • мова написання – українська або російська;
  • обсяг твору – обмежується «повними» двадцятьма рядками (п‘ять класичних чотиривірши/четверостиший/). Твори, які перебільшують зазначений розмір, до конкурсного розгляду НЕ БЕРУТЬСЯ!
  • вік учасників – не обмежений.
  • кількість творів – ОДИН!
Термін подання творів до 25 жовтня 2017 року.
Надсилаючи свій твір, автору слід замовити і придбати (будь-яку) книгу / книги, або журнал видавництва «Склянка Часу*Zeitglas» http://zeitglas.io.ua/s217052/

Редакция СЧ приймає до розгляду лише авторські тексти за обов‘язкової наявності: короткої біографії автора (із зазначенням року народження та вірно поданої поштової адреси автора: Прізвище та ім‘я по батькові, вулиця, номер будинку та квартири, місто, поштовий індекс, номер телефону).

*тексти мають надсилатися е-поштою zeitglas@ck.ukrtel.net та у роздруковці на папері з доданням електронної версії /CD, або по е-пошті/ в програмі Word або RTF (з чіткою різницею тире від дефісу, перевіреною орфографією, без усяких обрамлень і довільних форматувань) 
*прозові твори не приймаються.
*надаючи свої твори, автор погоджується з подальшим публікуванням чи використанням їх тексту в рамках літературних проектів журналу.
Тексти надсилалися на електронну адресу: zeitglas@ck.ukrtel.net із позначкою «Поетичний конкурс Добре жити з родиною»

Пересилка роздрукованого тексту на папері обов‘зкова за адресою:

«Склянка Часу*Zeitglas»
вул. Шевченка, 31/32,
м. Канів,
Черкаської обл.
19003

Довідки за тел: 04736-36805, або zeitglas@ck.ukrtel.net
Про перебіг попередніх конкурсів можна дізнатися більше на сайті: zeitglas.io.ua/story

Автори трьох найкращих поезій будуть відзначені дипломами та нагородами. Іх твори буде перекладено на німецьку мову та опубліковано на сторінках міжнародного літературно-мистецького журналу «Склянка Часу*Zeitglas». Інші, відзначені за рішенням конкурсного журі роботи, будуть публікуватися на сторінках літературного альманаху «Скіфія».

По завершенню терміну прийому творів (опісля 25 листопада 2017 року планується видання Віснику VIII-го Міжнародного поетичного конкурсу «Чатує в століттях Чернеча гора». Який зможе придбати кожний атор-учасник, замовивши його примірник (примірники) в редакції. 


0 коментарів

Залишити коментар

avatar