29 Березня 2024, 04:22 | Реєстрація | Вхід
/ «Війна за свідомість» Віктора Брехуненка | Запоріжжя - 19 Жовтня 2017

«Війна за свідомість» Віктора Брехуненка | Запоріжжя

Категорія: «Події»
Дата: 19 Жовтня 2017 (Четвер)
Час: 17:30
Вартість: вхід вільний
Місто: Запоріжжя
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: пр. Соборний, 137
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1083


Запорізька Книгарня «Є» запрошує на презентацію книжки Віктора Брехуненка «Війна за свідомість. Російські міфи про Україну та її минуле», яка відбудеться 19 жовтня за участю автора. Початок – о 18.30.

Вплив Росії на свідомість українців через призму історії розкриває у своїх працях доктор історичних наук, професор Віктор Брехуненко. У книзі за допомогою наукових аргументів спростовуються ключові російські міфи про Україну та українську історію. Проаналізовано ідеологічну спрямованість кожного міфу, історичне підґрунтя російських спекуляцій, обґрунтовано підстави заперечення спотворених образів нашого минулого, цілеспрямовано нав’язуваних Москвою ось уже протягом кількох століть. У тих випадках, коли сучасний міф має довгу історію, простежено еволюцію його змісту.


Віктор Брехуненко – український історик, доктор історичних наук. Професор, завідувач відділу теорії і історії археографії та споріднених джерелознавчих наук Інституту української археографії та джерелознавства ім. М.С.Грушевського. Автор понад 50 наукових праць, опублікованих в Україні, США, Франції, Польщі.


Запорізька Книгарня «Є», пр. Соборний, 137. Тел.: (0612). Вхід вільний


0 коментарів

Залишити коментар

avatar