17 Квітня 2024, 02:50 | Реєстрація | Вхід
/ Фернандо Мартін, Соломія Чубай, Богдан Чума у Львові - 9 Жовтня 2017

Фернандо Мартін, Соломія Чубай, Богдан Чума у Львові

Категорія: «Події»
Дата: 09 Жовтня 2017 (Понеділок)
Час: 18:30
Вартість: вхід вільний
Місто: Львів
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: просп. Свободи, 7
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 987


Львівська Книгарня «Є» запрошує на розмову «Іспанська культура з українським присмаком», що відбудеться 9 жовтня. Початок – о 18.30. Модераторка – Галина Сафроньєва.

Що львів’яни знають про іспанську культуру та саму Іспанію? Чи багато українців цікавляться глибше традиціями нащадків конкістадорів та сучасників-тореадорів? Які імена іспанської літератури ще досі залишаються невідомими нашому читачеві? У час, коли будь-яку інформацію можна заґуглити за кілька секунд, виникає ризик поверхневого сприйняття фактів, коли людина вдовільняється лише кількома реченнями з онлайн-журналів чи сайтів, натомість не прагне зануритися глибше у підводні течії незвіданих культурних океанів. Тож на розмові з людьми, які пропагують іспанську культуру в Україні, ми поговоримо про образ цієї далекої, але водночас такої спорідненої з нами країни – Іспанії. Відшукаємо риси, які об’єднують іспанців та українців, і, звісно, дізнаємося, яким чином ми можемо долучитися до розвитку культури вправних тореадорів і запальних виконавців фламенко в Україні.

Учасники:

  • Фернандо Мартін – гостьовий викладач іспанської мови (Мадрид) в ЛНУ імені Івана Франка та Українському Католицькому Університеті.
  • Соломія Чубай – музикантка, вокалістка гурту «Джалапіта» та продюсерка літературно-музичних проектів, перекладачка, громадська діячка. За фахом – іспанський філолог.
  • Богдан Чума – доцент кафедри світової історії нового і новітнього часу, керівник програми «Іберійські студії в УКУ».

Львівська Книгарня «Є», просп. Свободи, 7. Тел.: (032) 235 73 68


0 коментарів

Залишити коментар

avatar