28 Березня 2024, 15:47 | Реєстрація | Вхід
/ Володимир Бруньковський: від війни до книжки - 20 Листопада 2018

Володимир Бруньковський: від війни до книжки

Категорія: «Події»
Дата: 20 Листопада 2018 (Вівторок)
Час: 18:30
Вартість: безкоштовно
Місто: Львів
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: просп. Свободи, 7
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 721


Львівська Книгарня «Є» запрошує на розмову з Володимиром Бруньковським, що відбудеться 20 листопада в рамках проекту «Ті, що надихають». Початок – о 18:30. Модераторка – Галина Сафроньєва.

Таких людей, як він, ми зустрічаємо щоденно на вулицях міста — ззовні вони нічим не відрізняються від інших і ми точно не зможемо вгадати їхню професію з першого погляду. Що приховує суворе обличчя та мудрий погляд Володимира Бруньковського?

Спершу – служба в ЗСУ, потім – АТО, повернення додому, депресія...Раптом, як грім посеред ясного неба, усвідомлення того, що життя після війни триває і, більше того, його можна спрямувати в те русло, яке ти сам обираєш. Так Володимир почав писати (і вже зараз дописує третю книжку), займатися 3d-ф’юзингом (чоловік робить перші кроки в онлайн-бізнесі), підтримувати дружину в її прагненнях (разом із Вікторією вони відкрили музичну студію), а тепер його головне правило: «Роби свою справу і не дивися на інших».

Володимир Бруньковський завітає до Книгарні «Є», аби поділитися своєю життєвою історією, сповненою втрат і здобутків, любові та ворожнечі, відкриття талантів і боротьби за майбутнє.


Львівська Книгарня «Є», просп. Свободи, 7. Тел.: (032) 235 73 68


0 коментарів

Залишити коментар

avatar