28 Березня 2024, 13:18 | Реєстрація | Вхід
/ Фестиваль «Smile-Fest»: Сергій Пантюк у Вінниці - 6 Жовтня 2017

Фестиваль «Smile-Fest»: Сергій Пантюк у Вінниці

Категорія: «Події»
Дата: 06 Жовтня 2017 (П'ятниця)
Час: 16:00
Вартість: вхід вільний
Місто: Вінниця
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Соборна, 89
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1053


Вінницька Книгарня «Є», видавництво «Фонтан казок» та фестиваль «Smile-Fest» запрошують дітей віком 5-10 років та їхніх батьків на веселу зустріч з письменником Сергієм Пантюком. Захід відбудеться 6 жовтня. Початок – о 17.00.

Сергій Пантюк – автор не тільки серйозних збірок та романів, а й веселий дитячий автор. З-під його пера виходять карколомні історії та чудернацькі вірші.

Повість «Тимко і ґелґотунчик Шкода» – зворушлива історія дружби кмітливого хлопчика Тимка і кумедного розби­шакуватого гусеняти з влучним прізвиськом Шкода не залишить байдужим не лише Вашу дитину, а й Вас. Адже в цій історії усе справжнє – і ферма, і люди, і птахи, свійські й дикі, а головне – справжні емоції і справжні пригоди.

Повість «Вінчі й Едісон» належить до жанру не фентезі, а наукової фантастики, – себто життя динозаврів описане тут без жодних вигадок, а саме так, як його уявляє сучасна наука. 2045 рік. Братики Вінчі й Едісон та їхня подруга Фійка, бешкетуючи в татовому часольоті, випадково потрапляють у далеке-предалеке минуле і прихоплюють звідти яйце трицератопса. Мрія про «домашню тваринку» збулася – але пригоди, як виявилося, лише починаються…


Вінницька Книгарня «Є», вул. Соборна, 89. Тел.: (0432) 52-93-41


0 коментарів

Залишити коментар

avatar