29 Березня 2024, 11:23 | Реєстрація | Вхід
/ «Дорога Святого Якова» Дзвінки Матіяш в Тернополі - 13 Вересня 2017

«Дорога Святого Якова» Дзвінки Матіяш в Тернополі

Категорія: «Події»
Дата: 13 Вересня 2017 (Середа)
Час: 17:00
Вартість: вхід вільний
Місто: Тернопіль
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Валова, 5-9
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1027


Тернопільська Книгарня «Є» та «Видавництво Старого Лева» запрошують на презентацію книжки Дзвінки Матіяш «Дорога святого Якова» за участю авторки та фотографа Євгена Ілларіонова. Захід відбудеться 13 вересня. Початок — о 18.00. Модератор — Юрій Матевощук.

Каміно-де-Сантьяґо, або ж дорога святого Якова — це паломницький шлях, довжиною 900 кілометрів, який проходять паломники пішки з наплічником на спині через усю Іспанію до міста Сантьяґо-де-Компостела і до мису Фіністерра — Кінця Землі. Це унікальний досвід, який авторка книжки Дзвінка Матіяш переживає разом зі своїм чоловіком Євгеном Ілларіоновим. Стан перебування у дорозі, фізичні й моральні зусилля, без яких не подолати цей довжелезний маршрут, знайомства з людьми з різних країн, що вирішили пройти Каміно, історії людей, яких можна було би зустріти тепер і багато років тому, — про все це можна прочитати у книжці «Дорога святого Якова».


Дзвінка Матіяш — письменниця, перекладачка. Має молодшу сестру Богдану Матіяш і старшу сестру Софію (Раду) Матіяш (яка вже багато років є черницею монастиря сестер студиток у Львові й також займається перекладацькою діяльністю). Дзвінка Матіяш відома як авторка двох романів «Реквієм для листопаду» і «Роман про батьківщину», перекладачка збірки поезій Яна Твардовського «Гербарій». Також її казки увійшли до книжки «Зросла собі квітка», присвяченої пам'яті Романа Єненка. Народилася та мешкає у Києві.


Тернопільська Книгарня «Є», вул. Валова, 5-9. Тел.: (0352) 254 459


0 коментарів

Залишити коментар

avatar