19 Квітня 2024, 00:15 | Реєстрація | Вхід
/ Книжкова виставка «Київська весна – 2017» - 23 Лютого 2017

Книжкова виставка «Київська весна – 2017»

Категорія: «Події»
Дата: 23 Лютого 2017 (Четвер)
Час: 12:00
Місто: Київ
Місце: ДП «Український Дім»
Адреса: вул. Хрещатик, 2
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1536


Книжкова виставка «Київська весна – 2017» традиційно відбудеться 23-26 лютого 2017 року в Українському Домі за адресою м. Київ, вул. Хрещатик, 2.

На виставці буде широко представлено  художню, дитячу, наукову, довідкову, навчальну, історичну, краєзнавчу, духовну літературу, подарункові видання за ціною виробника, альбоми про мистецтво, антикварні книжки, періодику, музичну  літературу на будь-які смаки та уподобання.

Відвідувачів виставки гостинно зустрічатиме «Літературний салон», де усі зацікавлені поспілкуються як з видатними, відомими та популярними письменниками сучасності, так і з молодими талановитими початківцями на літературній ниві. В «Літературному салоні» щодня проходитимуть цікаві презентації книжкових новинок, літературні зустрічі, круглі столи, семінари, художні автограф-сесії, відкриті дискусії з питань мистецтва книги та проблем книговидання. 

Традиційно, в рамках книжкової виставки, проводиться Благодійна акція по збору видань для юних мешканців Донецької та Луганської областей.
   
Підготовку, організацію та проведення виставки забезпечує Державне підприємство «Український Дім» та Державний  комітет телебачення і радіомовлення України.

Умови участі та заявка містяться на офіційному сайті виставки www.bookexpo.in.ua


0 коментарів

Залишити коментар

avatar