25 Квітня 2024, 11:19 | Реєстрація | Вхід
/ Фестиваль «Бандерштат» 2017 у Ровенцях - 6 Серпня 2017

Фестиваль «Бандерштат» 2017 у Ровенцях

Категорія: «Фестивалі»
Дата: 06 Серпня 2017 (Неділя)
Час: 10:00
Вартість: за умовами фестивалю
Місто: с. Рованці, Луцьк
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1134


Бандерштат 2017 - найпатріотичніший та єдиний безалкогольний фестиваль твоєї країни!

Наймасштабніша музична візитівка Волині вже 10 років збирає навколо себе молодь з усієї України. Приєднуйся - буде круто!

Нова локація поблизу Луцька, три потужні музичні сцени та понад 50 гуртів, літературні ранкування та гутірки, BanderNightCinema та ярмарки чекають на тебе!

Серед музичних гуртів, що будуть представлені на фестивалі: Бумбокс, Воплі Відоплясова, Тартак, Antytila / Антитіла, O.Torvald, Скрябін, Фіолет, Epolets, БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ, Жадан і Собаки, Крихітка (Крихітка Цахес), Vivienne Mort, Один в каное, Panivalkova, OT VINTA, ALL FACES DOWN, Hell:on, Fontaliza, Dead Like Juliet, Lack Of Loud, Тінь Сонця / Tin' Sontsya, Zapaska та інші.


В межах фестивалю вже вдруге буде проведено Книжковий ярмарок, де будуть представлені найкращі видавництва, давно очікувані новинки, література на будь-який смак. Серед гостей фестивалю і Студія друку шрифтом Брайля - Braille Studio. Традиційно відбудуться й Літературні ранкування з улюбленими письменниками. 

Цьогоріч на фестиваль завітає Артем Чех - письменник, який чесно відслужив рік солдатом у Збройних Силах України, і відверто, без пафосу описав цей досвід у своїй новій книзі «Точка нуль». Спілкуватимемося про будні на війні і будні вдома під час війни, про написані й недописані книги.

Лектором гутіркової сцени Бандерштату стане і письменник, мандрівник, колумніст Макс Кідрук. Він перший в Україні автор тревелогів та технотрилерів спеціально для бандерштатівців представить новий роман «Не озирайся і мовчи». 

Вперше відвідає Бандерштат й гуру книжкового світу України поет, директор видавництва «Абабагаламага» Іван Малкович.

Повна програма фестивалю => bandershtat.org.ua/lineup/
Квитки на Бандерштат тут => bandershtat.org.ua/kvytky/

4-6 серпня 2017 року. с. Рованці, Луцьк


0 коментарів

Залишити коментар

avatar