19 Березня 2024, 08:01 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація роману Анастасії Левкової у Дніпрі - 14 Червня 2017

Презентація роману Анастасії Левкової у Дніпрі

Категорія: «Події»
Дата: 14 Червня 2017 (Середа)
Час: 18:30
Вартість: Вхід вільний
Місто: Дніпро
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Глінки, 15 (вхід з Європейської площі)
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 817


Дніпровська Книгарня «Є» та «Видавництво Старого Лева» запрошують на презентацію роману Анастасії Левкової «Старшокласниця. Першокурсниця», що відбудеться у середу, 14 червня. Початок – о 18.30. Модераторка – Надійка Вовк.

Анастасію Левкову знають переважно як арт-директорку мережі книгарень «Є», журналістку, яка пише про книжки та про міста, веде проект «Приватна урбаністика» на сайті «Тиждень.ua». Але протягом усіх років професійної діяльності Анастасія Левкова задумує та пише власні книжки. У надрах її комп’ютера – недописані повісті, романи й есеї, однак цьогоріч у «Видавництві Старого Лева» нарешті таки вийшов завершений роман, точніше, роман у щоденниках –«Старшокласниця. Першокурсниця».


«Книжку було написано протягом 2015-го року, – розповідає Анастасія Левкова. – Рік вона «відстоювалась», її читали «контрольні» читачі, і їхні відгуки було враховано, коли я неодноразово правила рукопис. Тепер нарешті книжка вийшла. Оповідачка – дівчина 14-18 років, школярка в маленькому українському містечку, а потім студентка київського вишу, — веде щоденник про своє повсякдення, у якому розгортається любовна історія, а також рік у рік глибшає розуміння себе самої, близьких людей і світу довкола. У результаті постає роман про дорослішання, й тому книжка нерівна: спершу вона може видаватися кострубатою, але потім оповідь тече плавніше, охоплює більше тем. Я писала «Старшокласницю. Першокурсницю» для підлітків, бо вважала, що маю чим із ними поділитися, але з відгуків «контрольних» читачів бачу, що вона може зачепити й моїх ровесників – усіх тих, чиє дорослішання припало на початок 2000-х років, адже саме про цей період тут ідеться».


Дніпровська Книгарня «Є», вул. Глінки, 15 (вхід з Європейської площі). Тел.: (056) 732-13-92


0 коментарів

Залишити коментар

avatar