19 Квітня 2024, 10:20 | Реєстрація | Вхід
/ Дитяча субота: До Всесвітнього дня поезії - 18 Березня 2017

Дитяча субота: До Всесвітнього дня поезії

Категорія: «Події»
Дата: 18 Березня 2017 (Субота)
Час: 13:00
Вартість: Вхід вільний
Місто: Київ
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Лисенка, 3, м. «Золоті ворота»
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 978


Київська Книгарня «Є» та видавництво «Фонтан казок» запрошують на презентацію нових книжок із серії «Добрі вірші» - поетичної збірки Івана Андрусяка «Лякація» і книжечки-перевертуна Олесі Мамчич «Тиранозавр Оленка» і Олени Горобець «Горобці-молодці». Свято дитячої поезії відбудеться у суботу, 18 березня. Початок – о 12:00.

Хто така Лякація? А тиранозавр Оленка? І чи треба їх лякатися? В кого носи незрівнянної краси? І як скачати братика з інтернету? Про це все добре знають поети Іван Андрусяк, Олеся Мамчич і Олена Горобець

На святі дитячої поезії ви зможете почути, як вони читають свої поезії, а також побавитися в захоплюючі поетичні ігри. А художниця Світлана Сова поділиться секретами створення барвистих ілюстрацій до книжки-перевертуна Олесі Мамчич «Тиранозавр Оленка» і Олени Горобець «Горобці-молодці». Гарний поетичний настрій вам гарантований! Більшість віршів з обох збірок внесені до нової шкільної програми для вивчення у початкових класах. 


«Лякація» - це поетична збірка одного з найулюбленіших поетів сучасних українських дітей Івана Андрусяка, удостоєна у 2016 році Корнійчуковської премії. Кумедні, розбишацькі сюжети, яскраві образи й «добрі капості» у нього неодмінно поєднуються з досконалою поетичною технікою, тонким чуттям мови і ефектною звуковою грою. Це вірші, які не вчаться напам’ять, а легко й хвацько запам’ятовуються самі – й у поєднанні з креативними ілюстраціями юної художниці Лілії Курцеби запрошують маленького читача до веселої гри.

«Тиранозавр Оленка»-«Горобці-молодці» - це книжечка-перевертун, в якій з одного боку – вірші однієї з найяскравіших сучасних молодих поетес Олесі Мамчич, а з іншого – поезії кропивницької поетеси Олени Горобець, для якої це дебют в літературі для дітей. Їхні хвацькі, грайливі, веселі вірші проілюструвала художниця Світлана Сова. 


Київська Книгарня «Є», вул. Лисенка, 3, м. «Золоті ворота». Тел.: (044) 235 88 54


0 коментарів

Залишити коментар

avatar