27 Квітня 2024, 03:57 | Реєстрація | Вхід
/ Лекція професора Миколи Ільницького у Львові - 1 Лютого 2017

Лекція професора Миколи Ільницького у Львові

Категорія: «Події»
Дата: 01 Лютого 2017 (Середа)
Час: 19:30
Вартість: Вхід вільний
Місто: Львів
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: просп. Свободи, 7
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 824


Львівська Книгарня «Є» запрошує на лекцію професора Миколи Ільницького «Євген Маланюк та його Степова Еллада: перечитуючи і перевідкриваючи». Захід відбудеться 1 лютого. Початок — о 18.30.

1 лютого виповнюється 120 років з дня народження талановитого письменника, культуролога-енциклопедиста та публіциста Євгена Маланюка. Те, що нам розповідають про цього непересічного автора на уроках української літератури, — лише мізерна частина з насправді величезного творчого доробку та життєвого шляху поета, якого ми звикли називати «імператором залізних строф». Що ж лишилося несказаним у творчості Маланюка і як наблизити до сучасного читача постать із минулого століття? Про це розповість проф. Микола Ільницький.

Микола Ільницький — український літературознавець, критик, поет, перекладач, доктор філологічних наук, завідувач кафедри теорії літератури та порівняльного літературознавства Львівського національного університету імені Івана Франка, член-кореспондент Національної академії наук України, провідний науковий співробітник відділу української літератури Інституту українознавства ім. І. Крип'якевича НАН України, дійсний член Наукового товариства імені Шевченка.


Львівська Книгарня «Є», просп. Свободи, 7. Тел.: (032) 235 73 68


0 коментарів

Залишити коментар

avatar