18 Квітня 2024, 05:36 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація книжки Бернардо Ачаґи «Мемуари корови» - 31 Січня 2017

Презентація книжки Бернардо Ачаґи «Мемуари корови»

Категорія: «Події»
Дата: 31 Січня 2017 (Вівторок)
Час: 19:30
Вартість: Вхід вільний
Місто: Львів
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: просп. Свободи, 7
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1089


Львівська Книгарня «Є» та Видавництво Анетти Антоненко запрошують на презентацію українського перекладу книжки Бернардо Ачаґи «Мемуари корови» за участю перекладача Ярослава Губарева. Захід відбудеться 31 січня. Початок — о 18.30. Модераторка – Галина Сафроньєва.

Бернардо Ачаґа, справжнє ім’я якого Хосе Ірасу Ґармендія, — талановитий баскський письменник, твори якого перекладено багатьма мовами.

У книжці «Мемуари корови» головна героїня — Мо, чорна корова, яка попри приказку, що побутує: «Немає дурнішого створіння на світі за дурну корову», є досить розумною. Вона має внутрішній голос, який полюбляє їй дошкуляти, але водночас допомагає впоратися з проблемами, які постають на її життєвому шляху. Ця невпевнена тварина не пишається тим, що вона — корова, вона незадоволена своєю ідентичністю і воліла би бути котом чи конем.

Цими «мемуарами» автор пропонує оригінальний погляд на життя. Буденні речі постають у цікавій несподіваній формі. Вустами корови Бернардо Ачаґа знайомить нас з історією, культурою, природою Країни Басків.


Львівська Книгарня «Є», просп. Свободи, 7. Тел.: (032) 235 73 68


0 коментарів

Залишити коментар

avatar