20 Квітня 2024, 09:08 | Реєстрація | Вхід
/ Дискусія «Фантастична повість для дітей» - 17 Січня 2017

Дискусія «Фантастична повість для дітей»

Категорія: «Події»
Дата: 17 Січня 2017 (Вівторок)
Час: 19:30
Вартість: Вхід вільний
Місто: Київ
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Лисенка, 3, метро «Золоті ворота»
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1365


Видавництво «Віват» та київська Книгарня «Є» запрошують 17 січня на дискусію «Сучасна фантастична повість для дітей та підлітків: розваги чи проблеми?». Учасники заходу: Володимир Арєнєв, Анастасія Левкова, Олександр Продан, Таня Стус. В рамках дискусії відбудеться презентація книжки Володимира Арєнєва «Місто тисячі дверей».


Володимир Арєнєв, український письменник, журналіст та літературний критик. Автор 23 книжок. Лауреат численних українських та міжнародних літературних відзнак. Його твори перекладені польською, англійською, французькою та іншими мовами. Працює у різних жанрах художньої літератури. Серед його творів можна знайти і класичне фентезі (цикли «Літописи», «Хазяїн небесного звіринця»), сюрреалістичну прозу («Під небом блакитним»), містику («Кола на землі»), а також наукову фантастику, дитячі казки, фантастичні гуморески тощо. Лауреат численних жанрових премій. У 2014 році в Дубліні (Ірландія) на «Євроконі» був визнаний кращим автором книжок для дітей та підлітків.

Анастасія Левкова, арт-директорка мережі книгарень «Є», літературна оглядачка, критикеса, дописувачка порталу Літакцент, кураторка проекту «Приватна урбаністика» у Тиждень.

Александр Продан, художник, ілюстратор. Його роботи експонуються у багатьох країнах, а серед його поціновувачів/покупців чимало мешканців США, Канади, Франції, Швейцарії, Південної Кореї. У 2014 році отримав нагороду EuroCon (ESFS Awards), (Shamrokon) // Дух вірності. Кращий художник. (Україна). Проілюстрував книгу Володимира Арєнєва «Місто тисячі дверей».

Тетяна Стус, авторка та дослідниця дитячих книжок. Засновниця порталу дитячої української книжки БараБука. Авторка дівчачого бестселера «Панночка» (2007, 2008, 2010, 2012), оповідань «Пуп Землі, або Як Даринка світ рятувала» (2007), «Як не заблукати в Павутині» (2013), «Біла, Синя та інші» (2014), «Їжак Вільгельм» (2016) та інших книжок. Власну мету в літературі для дітей вбачає в тому, щоб «сказати дітям те, про що не встигаємо з ними поговорити». Член журі конкурсів дитячої літератури.


17 січня, Початок о 18:30. Вхід вільний.
Київська Книгарня «Є», вул. Лисенка, 3, метро «Золоті ворота». Тел.: (044) 235 88 54


0 коментарів

Залишити коментар

avatar