03 Травня 2024, 01:53 | Реєстрація | Вхід
/ «Дитя песиголовців» Володимира Арєнєва у Києві - 23 Січня 2019

«Дитя песиголовців» Володимира Арєнєва у Києві

Категорія: «Події»
Дата: 23 Січня 2019 (Середа)
Час: 19:30
Вартість: безкоштовно
Місто: Київ
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Хрещатик, 46
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 724


Книгарня «Є» та видавництво «АССА» запрошують на презентацію роману Володимира Арєнєва «Дитя песиголовців», що відбудеться 23 січня, початок – о 18.30.  Модерує Таня Стус.

Роман «Дитя песиголовців» – друга частина трилогії «Сезон кіноварі», продовження книги «Порох із драконових кісток». Книга «Дитя песиголовців» була названа «Підлітковим фентезі 2018 року» за версією порталу «Барабука», увійшла до короткого списку премії «Літакцент», а також потрапила до списку найкращих книг 2018 року за версією книгоблогерів.

Марта на прізвисько Відьма знає, чому батько повернувся з-за річки саме таким. Та вона досі не уявляє, що тепер їй робити і як його врятувати. Здається, єдина людина, котра може допомогти, — класний керівник Людвіг Штоц, та він віднедавна дуже сильно змінився. І це не дивно: після того, як в місті з’явилися песиголовці, все пішло шкереберть. Так, неначе минуле прокинулося й проростає у теперішньому житті гострими драконячими зубами…

 
Володимир Арєнєв — автор понад трьох десятків книжок, лауреат численних українських та міжнародних літературних відзнак та премій. Його твори перекладені англійською, естонською, литовською, німецькою, польською, французькою та іншими мовами. У 2014 році на загальноєвропейському фестивалі любителів фантастики «Єврокон» у Дубліні був визнаний найкращим автором фантастики для підлітків.


23 січня, 18:30. Київська Книгарня «Є», вул. Хрещатик, 46. Телефон: (044) 337 97 72


0 коментарів

Залишити коментар

avatar