28 Березня 2024, 16:22 | Реєстрація | Вхід
/ Путівник «Буковинські Маланки» - 22 Грудня 2016

Путівник «Буковинські Маланки»

Категорія: «Події»
Дата: 22 Грудня 2016 (Четвер)
Час: 18:30
Вартість: Вхід: вільний
Місто: Чернівці
Місце: Літературний целанівський центр
Адреса: вул.Ольги Кобилянської, 51
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав:
Кількість переглядів: 1223


Повітря вже пахне морозом і снігом. Зима відчутно наближається, а з нею і звуки різдвяних дзвоників, колядок, щедрівок. І вже зовсім скоро вулиці міст і сіл заповнять колядники та маланкарі. 

22 грудня у Літературному целанівському центрі (вул. О. Кобилянської, 51) відбудеться презентація путівника «Буковинські Маланки», що вийшов у «Видавництві 21», – за участі авторки тексту Ірини Пустиннікової та фотографа Максима Козменка. Початок презентації о 18.30. 

Поговоримо про Маланку як одну з найдавніших автентичних традицій Буковини та деяких інших регіонів Чернівецької області, про своєрідність святкування у різних районах. 
Ви одними із перших матимете можливість погортати і придбати це цікаве та яскраве видання, оформлене фотороботами Максима Козменка та Ірини Пустиннікової, яким вдалося точно передати неповторну, соковиту, колоритну атмосферу одного із найдревніших свят не лише Буковини, а й Європи, зловити і зафіксувати його найяскравіші миті. 

Окремо з фотографіями Максима Козменка та Ірини Пустиннікової, присвяченими святу Маланки, можна буде познайомитися на виставці «Буковинські Маланки: фотомиті», яка працюватиме у «Найкращій кав’ярні на розі» (вул. Університетська, 17) з 21 грудня й упродовж січня. 


«Видавництво 21» та автори з приємністю запрошують усіх чернівчан та гостей міста взяти участь у презентації та відвідати виставку. Приходьте, і разом почнемо прокладати маланкомаршрут, аби Ви не пропустили жодного моменту цього етноквесту, участю в якому можна насолодитися лише раз на рік і зарядитися на цілий рік.


0 коментарів

Залишити коментар

avatar