29 Березня 2024, 11:07 | Реєстрація | Вхід
/ Зустріч з Лесею Синиченко під «Деревом для слів» - 11 Грудня 2016

Зустріч з Лесею Синиченко під «Деревом для слів»

Категорія: «Події»
Дата: 11 Грудня 2016 (Неділя)
Час: 16:00
Вартість: за умовами музею
Місто: Київ
Місце: Музей книги і друкарства України
Адреса: вул. Лаврська 9, корп. 9
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1245


11 грудня о 16.00 у Музеї книги і друкарства України, в рамках виставки «Дерево для слів», відбудеться зустріч з художницею Лесею Синиченко.

«Мене завжди цікавив пошук ідеальних засобів для діалогу. Відкриття існування образу Каїсе-Дра — дерева під яким можна домовитись про будь-що, стало не просто одним з варіантів бездоганної комунікації. Дерево балачок повернуло мені віру у можливість завжди побудувати міст між людьми».

У програмі:

  • знайомство з графічними роботами, створеними для проекту "Я тебе чекатиму під деревом Каїсе-дра"
  • читання оповідань, есе, мініатюр Лесі Синиченко у виконанні авторки та артиста Романа Покровського.

Леся Синиченко  художник, журналіст, редактор книжкового порталу «Буквоїд», арт-директор художньої студії «Летюча риба».

Народилась у Чернігові. У п’ять років заявила близьким, що «буду художником, як мама і журналістом, як тато». У 1994 закінчила художню школу. У 2001— Національний університет імені Т. Г. Шевченка, Інститут журналістики. У шість років відбулася перша персональна виставка, присвячена міфам Стародавньої Греції. У 14 стала дипломантом конкурсу «Нові імена України» (Образотворче мистецтво).

Персональні виставки проходили в Києві, Москві, Чернігові. Брала участь у численних колективних виставках. Оформила кілька поетичних книжок. Учасниця міжнародного фестивалю візуальної поезії в Ростові-на –Дону (Росія) Poeza 347. Роботи знаходяться у приватних колекціях в Україні, Росії, Німеччині, Великій Британії, Японії. 

Працювала редактором, журналістом у різних українських виданнях. Серед яких «Новые Черниговские ведомости», «Правда Украини» , «Без цензури», «Коммерсант Украины», «Політика і Культура України», «Слово Просвіти». Співпрацювала з журналами «Український тиждень», «Жила», «Cultura» (Киргизстан). Оповідання та вірші друкувалися в періодиці. 


Музей книги і друкарства України розташований на території Національного Києво-Печерського історико-культурного заповідника за адресою: вул. Лаврська 9, корп. 9


0 коментарів

Залишити коментар

avatar