29 Березня 2024, 12:04 | Реєстрація | Вхід
/ «Школа майбутньго» Кена Робінсона у Києві - 2 Грудня 2016

«Школа майбутньго» Кена Робінсона у Києві

Категорія: «Події»
Дата: 02 Грудня 2016 (П'ятниця)
Час: 18:30
Вартість: Вхід вільний
Місто: Київ
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Лисенка, 3, метро «Золоті ворота»
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1010


Київська Книгарня «Є» та видавництво «Літопис» запрошують на презентацію книжки Кена Робінсона «Школа майбутнього». Захід відбудеться 2 грудня. Початок — о 18.30. Учасники: Михайло Комарницький, Ганна Лелів, Олексій Молчановський.

Кен Робінсон, автор книжок «Покликання», «Як знайти своє покликання» та «Освіта проти таланту» – відомий у всьому світі експерт і публічний спікер з питань освіти, творчого мислення та інновацій, чий виступ на конференції TED має понад п’ятдесят мільйонів переглядів, у цій книжці пропонує практичні рішення критичної проблеми, що постала перед сучасним світом: як змінити освітню систему.

Робінсон пропонує концепцію, яка спирається на індивідуальний підхід до учнів, сучасні технологічні досягнення й професійні ресурси, щоб зацікавити дітей у навчанні, підтримати їхню любов до пізнання й підготувати їх до викликів XXI століття. У цій книжці Ви знайдете безліч цікавих історій, спостережень, прикладів із практики, революційних досліджень та рекомендацій від фахівців зі всього світу, які змінюють освіту вже сьогодні.


Книжка «Школа майбутнього» є своєрідним рецептом, який допоможе всім нам почати рухатись у бік нової, якіснішої освіти. Адже на думку Робінсона, мета освіти – дати учням можливість зрозуміти довколишній світ і власні таланти, щоб вирости щасливими людьми й активними, гуманними громадянами.

З нагоди публікації його першого україномовного перекладу Кен Робінсон записав відео спеціально для майбутніх читачів своєї книжки в Україні. Відеозвернення було поширене в медіа, станом на 20 листопада тільки на YouTube каналі його переглянули 2000 разів.

Книжку переклала Ганна Лелів, мовна координаторка перекладу роликів TED в Україні. Науковий редактор ‒ Мирослава Товкало, завідувачка кафедрою освітньої політики Львівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти. Автор передмови до українського видання Олексій Молчановський ‒співзасновник освітньої платформи українських масових онлайн-курсів Prometheus.

Книжку переклали на десятки мов, в багатьох країнах вона стала бестселером.

Київська Книгарня «Є», вул. Лисенка, 3, метро «Золоті ворота». Тел.: (044) 235 88 54


0 коментарів

Залишити коментар

avatar