17 Квітня 2024, 02:20 | Реєстрація | Вхід
/ Розмова «Перевідкриваючи Юстейна Ґордера» - 6 Березня 2019

Розмова «Перевідкриваючи Юстейна Ґордера»

Категорія: «Події»
Дата: 06 Березня 2019 (Середа)
Час: 19:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Івано-Франківськ
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Незалежності, 31, 3-й поверх.
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 631


Книгарня «Є» та видавництво «Літопис» запрошують на розмову «Перевідкриваючи Юстейна Ґордера: від ''Світу Софії'' до ''Різдвяної містерії''» за участю Михайла Комарницького, Романа Оксенюка та Уляни Лущ. Захід відбудеться 6 березня. Початок – о 18:00.

«Світ Софії» – це роман про історію філософії. Головна героїня – чотирнадцятирічна дівчинка Софія знаходить у поштовій скриньці листа від загадкового філософа, в якому лише два запитання «Хто ти?» і «Звідки взявся світ?». Саме ці питання завжди цікавили людство. З них і почалася мандрівка дівчинки у світ філософії. Книжка «Світ Софії» витримала декілька десятків перевидань у Норвегії, перекладена в 63 країнах світу, в тому числі в США та Японії. Роман Юстейна Ґордера – світовий бестселер: найбільшим успіхом користується в Німеччині, Франції, Іспанії, Канаді та Польщі.

«Різдвяна містерія» - це розповідь у формі передріздвяного календаря, що дає змогу читачам разом із хлопчиком Йоакимом прожити і пережити знову біблійну історію за допомогою магічної мандрівки крізь час і простір у Вифлеєм. Для сімейного читання.

Юстейн Ґордер (норв. Jostein Gaarder; нар. 8 серпня 1952, Осло, Норвегія) — норвезький письменник, автор прозових фантастичних та філософських творів для дітей та молоді, популяризатор філософії.


6 березня, 18:00. Івано-Франківська Книгарня «Є», вул. Незалежності, 31, 3-й поверх.


0 коментарів

Залишити коментар

avatar