20 Квітня 2024, 01:58 | Реєстрація | Вхід
/ Кен Робінсон «Освіта проти таланту» | Вінниця - 31 Жовтня 2017

Кен Робінсон «Освіта проти таланту» | Вінниця

Категорія: «Події»
Дата: 31 Жовтня 2017 (Вівторок)
Час: 18:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Вінниця
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Соборна, 89
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1052


Вінницька Книгарня «Є» та видавництво «Літопис» запрошують на презентацію книжки Кена Робінсона «Освіта проти таланту. Сила творчості» за участю директора видавництва «Літопис» Михайла Комарницького. Захід відбудеться 31 жовтня. Початок – о 18.00.

На сторінках нової книжки автор легендарного бестселера «Школа майбутнього», учасник конференції TED, чий виступ зібрав понад 50 мільйонів переглядів, розповідає про творчість та її значення у нашому житті.

Кен Робінсон захопливо й доступно описує, як інтелект і креативність працюють на біологічному рівні, й аргументує, чому творчість треба повернути не лише до шкільних класів, а й до організацій. У цій книжці безліч цікавих розповідей про те, як відомі компанії на зразок анімаційної корпорації Pixar досягнули успіху, наповнивши повсякденну діяльність творчістю. А ще приклади з історії, оповіді з життя знаменитостей, які реалізували себе всупереч обставинам, і практичні рецепти, як змінити шкільну систему, компанію чи навіть особисте життя, додавши до них дрібку творчості.


«Освіта проти таланту» призначена не лише освітянам, а й широкому колу читачів, у тому числі керівникам компаній, політикам, батькам, які прагнуть змінити власне життя – а може, й цілий світ.


Вінницька Книгарня «Є», вул. Соборна, 89. Тел.: (0432) 52-93-41


0 коментарів

Залишити коментар

avatar