29 Березня 2024, 11:20 | Реєстрація | Вхід
/ Читаймо дітям у музеї! | «Мишачий дім Сема і Джулії» - 12 Листопада 2016

Читаймо дітям у музеї! | «Мишачий дім Сема і Джулії»

Категорія: «Події»
Дата: 12 Листопада 2016 (Субота)
Час: 13:00
Вартість: за умовами музею
Місто: Київ
Місце: Національний Музей Історії України
Адреса: вулиця Володимирська, 2
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1036


12 листопада в Національному Музеї Історії України відбудеться нова подія від ініціативи «Читаймо дітям у музеї!»Книжкою зустрічі в музеї стане «Мишачий дім Сема і Джулії» Каріни Схапман від Видавництво Старого Лева

Це видання ми обрали через свою невтомну пристрасть до історії як такої! :) Адже в цій книзі в усіх дрібницях і з величезною любов'ю автор зображує повсякденне життя Голландії 50-х років ХХ століття. В затишному будинку живуть кумедні в'язані мишенята, їх друзі та родичі. Що можна зробити з картонних коробок, пап'є-маше, обрізків кольорових тканин і різної дрібниці? Голландська письменниця Карина Схапман зуміла побудувати справжнісінький «Мишачий дім», в якому більше ста кімнаток, коридорчиків і балкончиков. 


B цю суботу ми запрошуємо дітлахів до затишного Національний Музей Історії України - НМІУ читати та розглядати це прекрасне видання та спробувати потім свої сили у конструюванні будинків із картону у компанії книгарні Chulan for kids!

«Читаймо дітям у музеї!» - спільна ініціатива книгарні Chulan Bookstore та Національного Музею Історії України, в межах проекту «Затишний музей». Читання відбуваються у приміщенні крамнички НМІУ (вулиця Володимирська, 2) щосуботи, о 14.00. Читаємо книжки з полиць книгарні Chulanbookstore-Пейзажка (Десятинний провулок, 7).


Участь у читаннях входить до вартості вхідного квитка.


0 коментарів

Залишити коментар

avatar