19 Березня 2024, 05:22 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація книжки Юлії Ілюхи «Неболови» - 4 Жовтня 2016

Презентація книжки Юлії Ілюхи «Неболови»

Категорія: «Події»
Дата: 04 Жовтня 2016 (Вівторок)
Час: 17:30
Вартість: Вхід вільний
Місто: Харків
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Спаська, 5
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1130


Харківська книгарня «Є» та видавництво «Віват» запрошують на презентацію книжки Юлії Ілюхи «Неболови», яка відбудеться 4 жовтня. Початок – о 18.30. Модераторка – Тетяна Трофименко.

Той, хто вміє вловити небо й посадити його в акваріум, називається неболовом, той, хто тепер тримає небо над Україною, як-от харків'янин Олесь Самохвалов, боєць Добровольчого українського корпусу з позивним «Ленін», – теж неболов, і баба Галька, котра вже десять років сама-самісінька з котом Сірим живе на покинутому хуторі, і колишня акторка Лідка, яка проміняла богемне сценічне життя з оберемками квітів на «Тюльпани» на передку, котрі залишають після себе десятиметрові вирви... Це живі, болючі, чесні новели про слобожан та Слобожанщину, де вгадується танок Марії Матіос та Сергія Жадана.

«Історії зі справжнього, буденного життя. І, прочитавши цю книжку, ви переконаєтеся, що в буденних, щоденних обставинах вирують пристрасті, не менші, ніж у романтичних казкових краях. Що б не було причиною пристрастей — чи то бажання самотньої жінки завагітніти від випадкового знайомого, чи війна на Донбасі, — Юлія Ілюха завжди вміє особливо уважно слухати людину, особливо переконливо їй співпереживати. Зокрема й у прагненні впіймати таке, здавалося б, далеке небо...»
Олег Коцарев, письменник

Харківська книгарня «Є», вул. Сумська, 3, метро «Історичний музей». Тел.: (057) 731-59-49


0 коментарів

Залишити коментар

avatar