19 Березня 2024, 08:34 | Реєстрація | Вхід
/ «Окололітературне» Тетяни Трофименко в Сумах - 1 Липня 2019

«Окололітературне» Тетяни Трофименко в Сумах

Категорія: «Події»
Дата: 01 Липня 2019 (Понеділок)
Час: 17:30
Вартість: безкоштовно
Місто: Суми
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Соборна, 44
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 578


Книгарня «Є» та видавництво «Віват» запрошують на презентацію книжки Тетяни Трофименко «Окололітературне», що відбудеться 1 липня. Початок ― о 18:30. Модератор ― Владислав Івченко.

Літературознавство – це не нудно, це весело, цікаво й навіть небезпечно. Літературна критика має бути жива і жвава, не оглядатися на персоналії, не виважувати можливих наслідків, не вплутуватися в складну систему дружби з усіма гравцями літпроцесу й ділових стосунків із видавництвами – це коли говориш про свої враження від тексту як-вони-є. Тому ґонзо-критикиця, вона ж улюблена критикеса Тетяна Трофименко, презентує справжній путівник у світ такого дивного сучукрліту.

Це не збірка рецензій на різні видання за певний період часу в традиційному розумінні, це анатомічний атлас сучукрліту, реальний зріз сучукрліту останніх десяти років – з основними гравцями, їхніми творами, реакцією читачів та критиків, та – що важливо – візуалізованими важливими літературознавчими поняттями. Тож «Окололітературне» – не лише захопливе, сповнене тролінгу, чтиво, а й доволі пізнавальне й інформативне видання.

Тетяна Трофименко – літературознавиця, критикиня, кандидатка філологічних наук. Дослідниця давньої української літератури, літератури 1920―х років та сучукрліту.

1 липня, 18:30. Сумська Книгарня «Є», вул. Соборна, 44. Тел.: (054) 270 19 04


0 коментарів

Залишити коментар

avatar