19 Квітня 2024, 23:00 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація «Окололітературне» Тетяни Трофименко - 26 Червня 2019

Презентація «Окололітературне» Тетяни Трофименко

Категорія: «Події»
Дата: 26 Червня 2019 (Середа)
Час: 18:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Харків
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Сумська, 3
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 593


Книгарня «Є» та видавництво «Віват» запрошують на презентацію книжки Тетяни Трофименко «Окололітературне», що відбудеться в інтерактивному форматі дискусії та майстер-класу «Як написати книжку, щоб потрапити в огляд критикиці?». Захід відбудеться 26 червня. Початок — о 18:00.

Літературознавство – це не нудно, це весело, цікаво й навіть небезпечно. Літературна критика має бути жива і жвава, не оглядатися на персоналії, не виважувати можливих наслідків, не вплутуватися в складну систему дружби з усіма гравцями літпроцесу й ділових стосунків із видавництвами – це коли говориш про свої враження від тексту як-вони-є. Тому ґонзо-критикиця, вона ж улюблена критикеса Тетяна Трофименко, уже втретє презентує в Харкові справжній путівник у світ такого дивного сучукрліту.

Це не збірка рецензій на різні видання за певний період часу в традиційному розумінні, це — анатомічний атлас сучукрліту, реальний зріз останніх десяти років — з основними гравцями, їхніми творами, реакцією читачів та критиків, та — що важливо — візуалізованими важливими літературознавчими поняттями. Тож «Окололітературне» — не лише захопливе, сповнене тролінгу, чтиво, а й доволі пізнавальне й інформативне видання.

Тетяна Трофименко — літературознавиця, критикиня, кандидатка філологічних наук. Дослідниця давньої української літератури, літератури 1920-х років та сучукрліту. Бонусом саме цієї презентації стане майстер-клас "Як написати книжку, щоб потрапити в огляд до критикиці".


26 червня, 18:00. Книгарня «Є», Харків, вул. Сумська, 3


0 коментарів

Залишити коментар

avatar