24 Квітня 2024, 00:55 | Реєстрація | Вхід
/ Літературний конкурс «Перший рукопис» - 1 Жовтня 2016

Літературний конкурс «Перший рукопис»

Категорія: «Конкурси»
Дата: 01 Жовтня 2016 (Субота)
Час: 00:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Івано-Франківськ
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 3904


В Івано-Франківську триває обласний Літературний конкурс «Перший рукопис», що проводиться серед авторів літературних творів. Засновниками конкурсу виступили Ольга Бабій (член Національної спілки письменників України), Ростислав Держипільський (народний артист України), Микола Палійчук (депутат Івано-Франківської обласної ради) та Богдан Томенчук (член національної спілки письменників України).


Богдан Томенчук розповідає, що ідея такого конкурсу існувала давно, адже є дуже багато талановитих письменників, які можуть ніколи і не отримати власного видання. Для таких людей тепер є шанс бути опублікованими абсолютно безкоштовно.

Умови подачі робіт дуже прості: гарний твір і ніяких перепон, стверджує Богдан Томенчук. Він переконаний, що перемогти  може і дитина, і пенсіонер, який писав і складав роботи у шухляду. Головна умова –  людина не мала видаватись до цього.

Учасники можуть подавати свої рукописи до 01 жовтняВідповідна електронна адреса буде оприлюднена 31 серпня на офіційній сторінці конкурсу у мережі Facebook.

Переможці конкурсу будуть оголошені у День української писемності та мови 9 листопада. Передбачено, що переможець конкурсу може бути і не один. 


Ростислав Держипільський переконує, що конкурс не владний і не політичний, а суто мистецький. Стверджує, що чотири співзасновники просто опинились в потрібний момент і в потрібному місці разом, так і виникла ідея підтримати авторів.

Засновники конкурсу радять не боятись і всім охочим взяти участь у конкурсі. Рукописи потрібно подавати анонімно в електронному та паперовому вигляді, у спосіб, визначений засновниками конкурсу та оприлюднений  на офіційній сторінці у мережі Facebook.



Сторінка конкурсу у Facebook: http://goo.gl/2LEU72


1 коментарів

avatar
Хочу спитати, які саме твори приймаються: вірші чи проза?

Залишити коментар

avatar