19 Квітня 2024, 12:24 | Реєстрація | Вхід
/ СонОпера «непрОсті» за романом Прохаська - 24 Вересня 2016

СонОпера «непрОсті» за романом Прохаська

Категорія: «Події»
Дата: 24 Вересня 2016 (Субота)
Час: 23:59
Вартість: 100 грн.
Місто: Київ
Місце: Арт-завод Платформа
Адреса: вулиця Біломорська, 1
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав:
Кількість переглядів: 1535


У ніч з 24 на 25 вересня в рамках фестивалю ГОГОЛЬFEST відбудеться прем’єра нового формату від авторів опери-реквієму «ЙОВ»/IYOV Романа Григоріва та Іллі Разумейка – всеношна опера за романом Тараса Прохаська «НепрОсті». 

Препарований рояль та іграшкове піаніно, глухий контрабас та стара рипляча скрипка, містичні ударні та пронизливий голос самого мольфара Прохаська поєднаються в п’ятигодинну перформанс-колискову, що триватиме від опівночі до світанку. А під ранок співачка та композитор Чень Юнь Цзя звернеться до сонця мелодіями китайських народних пісень. 


Слухачі замість твердих стільців розмістяться на матрацах, закутаються у пледи та музику і слухатимуть оперу, наче сон. Засинаючи, марячи на межі забуття та реальності, гості вистави стануть активними учасниками сонОпери, адже зранку побачені сновидіння можна буде записати до «Книги Снів», ставши таким чином теж оповідачами, баїльниками, непрОстими. 

На фото, зліва-направо: Ілля Разумейко, Тарас Прохасько і Роман Григорів. З Архівів НОВА ОПЕРА

Музична подорож у фантастичний Ялівець, що загубився десь у Карпатах, листи, поштівки та чорно-білі світлини де змішалися світові війни та маленькі людські трагедії, кохання та смерть перетворять липневу ніч на незвичайну сонОперну виставу на три дії (три Анни):
  • Анна перша (23:59 – 1:30) 
  • Анна друга (1:45 – 3:15) 
  • Анна третя (3:30 – 4:58 – схід сонця) 
  • Сон (5:00 – 6:00) 
P.S. Прохід на територію сонОпери з увімкненими мобільними телефонами заборонено. Перед початком вистави всі електронні ґаджети будуть перевірені та вимкнені в обов’язковому порядку. Також просимо утриматись і не проносити з собою їжу та напої. Усіх сонних учасників дійства в перервах між діями обігріють чаєм/кавою та почастують солодощами.

Вартість квитка: 100 грн. Придбати: http://gogolfest.org/ukr/programm/1854

Формація НОВА ОПЕРА у Facebook: http://facebook.com/iyovopera/
Фестиваль ГОГОЛЬFEST у Facebook: http://facebook.com/gogolfest.org/


0 коментарів

Залишити коментар

avatar