26 Квітня 2024, 22:20 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація книги «the UKRAINIANS II. Історії успіху» - 8 Вересня 2016

Презентація книги «the UKRAINIANS II. Історії успіху»

Категорія: «Події»
Дата: 08 Вересня 2016 (Четвер)
Час: 19:00
Вартість: Вхід: вільний
Місто: Київ
Місце: bOtaN
Адреса: вул. Воздвиженська, 9-19
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1441


У четвер 8 вересня о 19:00 в бібліотеці BOTAN відбудеться презентація книги-події «the UKRAINIANS II. Історії успіху» (Видавництво Старого Лева) за участю непересічних українців, які завдяки своїм особистим та професійним якостям є прикладом і джерелом натхнення для людей нового покоління.

Гостями заходу стануть:

  • Андрій Куликов  журналіст, співзасновник «Громадського радіо» 
  • Влад Троїцький  режисер, засновник фестивалю «ГОГОЛЬFEST», центру сучасного мистецтва «ДАХ», музичних колективів «ДахаБраха» і «Dakh Daughters» 
  • Іван Пасічник – співзасновник проектів Ecois.me, Hackerspace Kyiv, Mapped in Uktraine, opir.org 
  • Віктор Зотов  архітектор, керівник архітектурного бюро Zotov&Co, засновник і куратор міжнародного архітектурного фестивалю CANactions 
  • Оксана Форостина  журналіст, письменниця, засновниця видавництва «ТАО» 
До них долучаться автори проекту «the UKRAINIANS» Тарас Прокопишин, Володимир Бєглов, Інна Березницька та PR-менеджер «Видавництва Старого Лева» Марія Соломіна

«the UKRAINIANS II. Історії успіху» — вже друга збірка історій успіху від проекту «the UKRAINIANS», до якої увійшло 20 інтерв'ю про видатних українців та здатність робити відповідальні й дійсно вагомі рішення у своєму житті.

Дізнайтесь зі справжніх і відвертих розмов історії Юрія Андруховича, Святослава Вакарчука, Мирослава Мариновича, Джамали, Оксани Караванської, Владислава Троїцького, Льва Скопа, Віктора Зотова, Юрія Іваніва, Олександра Лоскутова, Саші Маслова, Мирослава Слабошпицього, Андрія Куликова, Марії Насєдкіної, Мирослава Поповича, Степана Суса, Антона Дацко, Тараса Прохаська, Івана Пасічника, Ірини Коваль про те, як людина може йти власним шляхом, не поступаючись своїми принципами, не втрачаючи індивідуальності, креативно та самобутньо підходячи до своєї роботи та життя, тим самим мотивуючи інших до руху вперед.


Сторінка книжки «the UKRAINIANS II. Історії успіху» на Fb: facebook.com/theUkrainianssuccess/


0 коментарів

Залишити коментар

avatar