28 Березня 2024, 13:50 | Реєстрація | Вхід
/ «Чарунки долі» Вахтанґа Кебуладзе у Львові - 23 Червня 2016

«Чарунки долі» Вахтанґа Кебуладзе у Львові

Категорія: «Події»
Дата: 23 Червня 2016 (Четвер)
Час: 17:30
Місто: Львів
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: пр-т Свободи, 7
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1085


Львівська Книгарня «Є» та «Видавництво Старого Лева» запрошують на презентацію книжки Вахтанґа Кебуладзе «Чарунки долі», яка відбудеться 23 червня. 

Філософ і публіцист Вахтанґ Кебуладзе розповість про владу і насильство, користь краси і контрабанду розуму, порно і «кінець Європи», про те як думки стають мистецтвом, а філософія — літературою. Презентацію його книжки «Чарунки долі», що вийшла у «Видавництві Старого Лева», модеруватиме Марія Титаренко — доцент кафедри медіакомунікацій Гуманітарного факультету Українського Католицького Університету.


Вахтанґ Кебуладзе – філософ, майстер оповідей, чоловік, у крові якого тече рок-н-рол. Він уміє ставити важливі акценти та конструювати висновки і логічні ланцюжки, проводити найнеочікуваніші паралелі й вибудовувати нові концепції бачення та сприйняття. З ним цікаво говорити, його неймовірно цінно слухати. 

Назву книги «Чарунки долі» Вахтанґ Кебуладзе пояснює так: «Чарунка – це лунка, фрагмент чогось в одній площині. У книзі немає наскрізного сюжету, це фрагменти думок, життів, епох. Але, разом із тим, це все частинки великої історії мистецтва та філософії»

На сторінках книжки «Чарунки долі» зустрічаються філософи й митці з різних країн і часів. Автор змушує їх говорити одне з одним. Із цієї розмови народжуються нові історії, з яких і складено цю книжку. 


Вахтанґ Кебуладзе – філософ, перекладач, поет і публіцист, автор пісень і вокаліст рок-гурту «Джин». Закінчив Київський національний університет імені Тараса Шевченка, потім стажувався в німецьких університетах в Констанці та Фрайбурзі. Тепер викладає в Київському національному університеті імені Тараса Шевченка та Києво-Могилянській академії.

Марія Титаренко – кандидат наук із соціальних комунікацій; доцент кафедри медіакомунікацій Гуманітарного факультету Українського Католицького Університету. У 2002-2005 рр. – журналіст Мистецького об’єднання «Дзиґа»; 2004-2005 рр. – колумніст львівської газети «Поступ»; від 2009 р. – український кореспондент журналу ONE (Нью-Йорк). З 2004 року займається науково-педагогічною роботою. Стипендіат програми Фулбрайта (США, 2008-2009 рр.).


23 червня. Початок о 18:30. Вхід вільний. м. Львів, Книгарня «Є», пр-т Свободи, 7


0 коментарів

Залишити коментар

avatar