20 Квітня 2024, 16:18 | Реєстрація | Вхід
/ «Лабіринти Евотона» Андрія Крижевського в Києві - 14 Травня 2016

«Лабіринти Евотона» Андрія Крижевського в Києві

Категорія: «Події»
Дата: 14 Травня 2016 (Субота)
Час: 18:00
Місто: Київ
Місце: Український дім
Адреса: вул. Хрещатик 2
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: calvaria
Кількість переглядів: 1212


Андрій Крижевський розвіяв парадокс Фермі та дізнався правду про діяльність прибульців на Землі! Інформація, яка століттями трималася в секреті, нарешті, оприлюднена! 10 цивілізацій, 8 планет та більше 30 видів позаземних гаджетів, вигаданих автором «з нуля». А також — цілком реальна теорія походження унікального енергоресурсу, про який люди поки що не здогадуються, хоча він й знаходиться буквально «під руками» та оволодіння яким може повністю змінити світ. Дізнайтеся про це на першій авторській презентації українського гостросюжетного фантастичного роману «Евотон: початок»

Андрій Крижевський та видавництво «Кальварія» запрошують любителів фантастики та непізнаного на презентацію книги, яка відбудеться 14 травня 2016 року з 18.00 до 19.00 на полях фестивалю популярної культури Kyiv Comic Con 2016!

P.S. З міркувань безпеки автора прибульцям вхід заборонено!



Гостросюжетний фантастичний роман «Евотон: початок» розповідає про боротьбу трьох космічних цивілізацій: землян, абсідеумів та патрійців. Між ними точиться безкомпромісна та жорстока війна за енергоресурс, який генерує людина — евотон. Це протистояння може перетворити людей на рабів абсідеумів, але водночас дає землянам шанс вирватись за межі земної гравітації й відкрити наступним поколінням нові можливості та зовсім іншу реальність буття. Але чи вдасться людству скористатись цим шансом? Книгу доповнює термінологічний словник Всесвіту «Евотон».

Серію «Лабіринти Евотона» ще цього року доповнять книжки: «Евотон: трансформація» — продовження роману «Евотон: початок» і «Евотон: 180» — завершення трилогії «Лабіринти Евотона».

До написання цієї трилогії Автора спонукали власні пошуки відповідей на деякі філософські питання та пошуки бачення свого життєвого шляху в цьому світі.
«Природньо, що в своїх творах я закладаю певною мірою свій світогляд, своє уявлення світу. І я, звісно, борюся з якимись моментами несправедливості, тими проріхами в світі, які, на мій погляд, існують, — говорить Андрій Крижевський в інтерв’ю для проекту «НЛО: Нові обличчя Одеси». — Але я ніколи не нав’язую читачу свою точку зору. І в книгах я намагаюся писати таким чином, щоби уникнути нав’язування. Але. Звісно, я пропоную читачу якусь картину світу і сподіваюсь, що читач знайде для себе і цікаві думки, які допоможуть йому в особистісному розвитку». 

Андрій Крижевський розповідає про історію появи серії, про книгу та про те, що таке Евотон 

Андрій Крижевський 

Корінний одесит. За фахом — юрист, спеціалізується у сфері податкового та цивільного права. У літературі дебютував 2013 року. Автор серії фантастичних романів «Лабіринти Евотона»: «Евотон: початок», «Евотон: трансформація» і «Евотон: 180». Член Української асоціації письменників художньо-соціальної літератури. Лауреат літературної премії «Гілка золотого каштана» (2015)




0 коментарів

Залишити коментар

avatar