28 Березня 2024, 21:19 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація книги «Бізнес-економіка: 9Z» у Києві - 30 Листопада 2018

Презентація книги «Бізнес-економіка: 9Z» у Києві

Категорія: «Події»
Дата: 30 Листопада 2018 (П'ятниця)
Час: 18:30
Вартість: безкоштовно
Місто: Київ
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Хрещатик, 46
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 741


Книгарня «Є» та видавництво «Кальварія» запрошують на презентацію книжки Генефи Швиданенко та Ольги Пестрецова-Блоцкої «Бізнес-економіка: 9Z», що відбудеться 30 листопада за участю авторок. Початок – о 18:30.

Запрошуємо вас на презентацію книги «Бізнес-економіка: 9Z {#Zалюбки, #Zбагачуватися, #Zнаннями, #Zвитяжно, #Zабезпечувати, #Zміни, #Zаохочувати, #Zаможне, #Zростання». У книзі легкими та образними формами викладено складні ідеї та кейси з фінансового менеджменту, побудови управлінського обліку та бюджетування, методики підвищення ефективності логістики, а також практичні інструменти для прийняття рішень, що сприяють зниженню витрат на підприємствах. Книга буде актуальна для тих, хто цікавиться економікою та несе відповідальність за фінансові результати бізнесу. Також для тих, хто надає перевагу практичним інструментам та реальним прикладам найкращих практик ведення бізнесу від професіоналів високого рівня.


Генефа Швиданенко – провідна українська економістка, авторка чисельних наукових праць та підручників з бізнес-економіки, завідувачка кафедри економіки та підприємництва Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана, професорка, кандидатка економічних наук.

Ольга Пестрецова-Блоцкая – сертифікована бізнес-тренерка, консультантка, кандидатка економічних наук, доцентка, директорка консалтингової компанії «Центр бізнес-технологій ТОТ».




0 коментарів

Залишити коментар

avatar