19 Квітня 2024, 09:10 | Реєстрація | Вхід
/ «Книга Сили. Воля» Терлецького | Запоріжжя - 28 Вересня 2018

«Книга Сили. Воля» Терлецького | Запоріжжя

Категорія: «Події»
Дата: 28 Вересня 2018 (П'ятниця)
Час: 18:30
Вартість: безкоштовно
Місто: Запоріжжя
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: пр. Соборний, 137
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 712


Книгарня «Є» та видавництво «Кальварія» запрошують на презентацію нового роману Валентина Терлецького «Книга Сили. Воля», що відбудеться 28 вересня за участю автора. Початок – о 18.30.

«Книга Сили» – це серія романів Валентина Терлецького про джерела Сили. Художнє дослідження легенд і феномену українського козацтва від його зародження до теперішнього часу ґрунтується виключно на реальних подіях, маловідомих фактах та численних загадках. Напружений сюжет, карколомні пригоди, знакові постаті, нерозгадані до цієї пори таємниці запорозьких характерників – все це створює абсолютно новий погляд на минуле українських лицарів, дає несподівані відповіді а болючі питання сьогодення, призводить до переосмислення української історії та допомагає повірити у майбутнє нашого народу. 

Серед героїв першого роману серії «Книга Сили. Воля» не лише такі знакові імена, як Дмитро Байда-Вишневецький, Іван Підкова, Северин Наливайко, Самійло Кішка та інші, а й багато майже невідомих широкому загалу козаків та козацьких старшин. У цій книзі немає жодного вигаданого персонажа, жодної вигаданої події, жодного вигаданого явища. Усе це колись відбувалось в реальності. І все це тепер має стати відомим, бо «прийшов час»...

Валентин Терлецький запорізький письменник, журналіст, музикант, лідер рок-гурту «Декаданс», телеведучий, автор телевізійної програми «Козацька звитяга». Автор поезій, есе та романів. Переможець і лауреат низки літературних конкурсів і премій.


Запорізька Книгарня «Є», пр. Соборний, 137. Тел.: (0612). Вхід вільний.


0 коментарів

Залишити коментар

avatar