29 Березня 2024, 07:47 | Реєстрація | Вхід
/ Лекція Джона Вон Ейкена «Криза — час можливостей» - 22 Квітня 2016

Лекція Джона Вон Ейкена «Криза — час можливостей»

Категорія: «Події»
Дата: 22 Квітня 2016 (П'ятниця)
Час: 17:30
Вартість: Вхід вільний
Місто: Київ
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Лисенка, 3, метро «Золоті ворота»
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: YeBookstore
Кількість переглядів: 1073


Книгарня «Є» та видавництво «Клуб Сімейного Дозвілля» запрошують на відкриту лекцію гуру стартаперів Джона Вон Ейкена (США) «Криза — час можливостей» та презентацію світового бестселера «Можливо все». Захід відбудеться 22 квітня

Джон Вон Ейкен – бізнес-тренер, експерт у сфері продажів, маркетингу, поведінкової психології. Автор бестселерів, присвячених бізнесу та особистісному розвитку. Автор книги «Можливо все», яка вийшла українською у видавництві «Клуб Сімейного Дозвілля». Має 20-річний досвід роботи у Східній Європі та країнах СНД, за цей час ідеально вивчив підходи, які реально працюють на цих ринках. Серед його клієнтів – провідні компанії світу: Microsoft, Intel, Philips, Nestle, British Airways, Schwarzkopf&Henkel, Audi, Bosch, Johnson&Johnson, Toyota, McDonalds, BMW, Adidas, Yandex тощо.

На сьогодні веде декілька проектів в Україні, вважається беззаперечним гуру стартаперів. «Можливості відкриває будь-яка зміна, хто б її не ініціював. Ваше завдання – лише розгледіти ці можливості».


22 квітня. Початок о 18:30. Вхід: вільний. Тел. (044) 235 88 54 
м. Київ, Книгарня «Є», вул. Лисенка, 3, метро «Золоті ворота». 


0 коментарів

Залишити коментар

avatar