18 Квітня 2024, 18:44 | Реєстрація | Вхід
/ «Українська якбитологія» Дмитра Шурхала | Суми - 28 Жовтня 2017

«Українська якбитологія» Дмитра Шурхала | Суми

Категорія: «Події»
Дата: 28 Жовтня 2017 (Субота)
Час: 17:42
Вартість: вхід вільний
Місто: Суми
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Соборна, 44
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 728


Книгарня «Є» та видавництво «Клуб Сімейного Дозвілля» запрошують на презентацію нового видання книжки журналіста Дмитра Шурхала «Українська якбитологія. Нариси альтернативної історії», яка відбудеться 28 жовтня за участю автора. Початок – о 17.00. Модератор – Владислав Івченко.

«Українська якбитологія. Нариси альтернативної історії» – книжка про те, якою Україна могла би бути, але випадково не стала. В історії майже кожного народу чи країни виникають ситуації, коли їхній подальший розвиток залежить від випадковостей.

«Якбитологія» розповідає про те, як різні випадковості впливали на розвиток та становлення України. Українська історія багата на ситуації, коли випадок – один влучний постріл чи любовна пригода – мали вирішальний вплив на перебіг подій. В цій книжці розглянуті переломні моменти (точки біфуркації) української історії – від Хрещення Русі князем Володимиром до війни на Донбасі. Від 2004 року «Якбитологія» витримує вже третє перевидання, бо не лише минуле, а й буремне сьогодення підкидає авторові привід поміркувати про раптово втрачені можливості та несподівані успіхи.


Сумська Книгарня «Є», вул. Соборна, 44. Тел.: (054) 270 19 04


0 коментарів

Залишити коментар

avatar