28 Березня 2024, 15:46 | Реєстрація | Вхід
/ Розмова про видання бізнес-літератури в Україні - 5 Квітня 2016

Розмова про видання бізнес-літератури в Україні

Категорія: «Події»
Дата: 05 Квітня 2016 (Вівторок)
Час: 18:30
Місто: Львів
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: пр-т Свободи, 7
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1178


5 квітня у львівській Книгарні «Є» Оксана Форостина, Антон Мартинов та Олександра Коваль говоритимуть про бізнес-літературу в Україні.

Ще кілька років тому бізнес-літературу українською мовою майже неможливо було знайти у книгарнях. Сьогодні українські видавці обирають для себе саме цю нішу, як одну з пріоритетних. За останній період було видано чимало світових бестселерів бізнес-літератури майже відразу після виходу оригіналу. Про актуальність, перспективи та перешкоди видання бізнес-літератури в Україні буде йти мова під час зустрічі. 


Оксана Форостина – українська журналістка, письменниця, була відповідальною редакторкою часопису «Критика», засновниця видавничого проекту ТАО, під брендом якого вийшов український переклад книги Ешлі Венса «Ілон Маск. Tesla, SpaceX і шлях у фантастичне майбутнє». За кілька місяців було продано перший тираж видання. Це єдина перекладена українською книжка з рейтингів найкращої бізнес-літератури 2015 року від Financial Times&McKinsey і Amazon.У видавництві ТАО зараз готують видання ще двох бестселерів у сфері бізнес-літератури – «Оригіналів» Адама Гранта та «Націю стартапів» Сола Сінгера і Дена Сенора, які вийдуть у квітні.

Антон Мартинов – директор видавництва «Наш Формат», одним з пріоритетів якого є видання бестселерів бізнесової та художньої літератури і нон-фікшн. У цьому видавництві вийшов український переклад книги: «Від нуля до одиниці. Нотатки про стартапи, або як створити майбутнє» Пітеря Тіля, «Заразливий. Психологія вірусного маркетингу» Йони Берґер, «Безжальна правда про нещадний бізнес. Розбудова бізнесу в умовах невизначеності» Бена Горовіца, трилогія «Атлант розправив плечі» Айн Ренд та багато інших книг у цій категорії.

Модераторка розмови - Олександра Коваль, президентка ГО «Форум видавців у Львові»

5 квітня. Початок о 18:30. Вхід: вільний | Львів, «Книгарня Є», проспект Свободи, 7
Організатори: ГО «Форум видавців», Книгарня «Є»


0 коментарів

Залишити коментар

avatar