19 Квітня 2024, 14:54 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація книги «Думай як фрік» у Києві - 20 Грудня 2016

Презентація книги «Думай як фрік» у Києві

Категорія: «Події»
Дата: 20 Грудня 2016 (Вівторок)
Час: 20:00
Вартість: Вхід вільний
Місто: Київ
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Лисенка, 3, метро «Золоті ворота»
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1210


20 грудня о 19:00 у Книгарні «Є» відбудеться презентація книги «Думай як фрік» Стівена Левітта та Стівена Дабнера

Варто пам’ятати, що для успіху в сучасному світі потрібно не лише знати більше, працювати швидше, а й мислити інакше. Бо виграє той, хто першим знайде небанальний розв’язок проблеми. 

Саме тому презентацію буде присвячено пошуку нестандартних виходів з проблемних ситуацій, з якими стикаємось у житті. В цьому допоможуть розібратись український політик Віталій Чепинога, директор видавництва «Наш Формат» Антон Мартинов та блогер Микола Воськало (модератор). 


«Думай як фрік» — нова книга від авторів світових бестселерів «Фрікономіка» та «Суперфрікономіка», яка вже встигла зрівнятися з ними за популярністю. Майже одразу після виходу посіла перші позиції в списку бестселерів New York Times. У світі продано понад 4 млн примірників. Книги Левітта та Дабнера перекладені на 35 мов. Автори книги пропонують безліч цікавих життєвих історій, в яких ключову роль зіграла здатність головних героїв думати нестандартно, тобто як фріки. Вона навчить справлятися з проблемами, які до цього ви не могли вирішити.


20 грудня, 19:00. Київська Книгарня «Є», вул. Лисенка, 3, метро «Золоті ворота». Тел.: (044) 235 88 54


0 коментарів

Залишити коментар

avatar