29 Березня 2024, 01:58 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація антології літугруповання «Свідки слова» - 1 Квітня 2016

Презентація антології літугруповання «Свідки слова»

Категорія: «Події»
Дата: 01 Квітня 2016 (П'ятниця)
Час: 18:30
Вартість: Вхід вільний!
Місто: Київ
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Спаська, 5
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: urda
Кількість переглядів: 1134


1 квітня у книгарні «Є» (вул. Спаська, 5) відбудеться презентація антології «12» літературного угруповання «Свідки слова» та книги «Тіні на сходах» Сергія Демчука. Модератором події виступить Олег Коцарев. Спеціальний гість заходу - Антон Санченко.

Їх 12 і вони прийшли робити революцію в українській малій прозі. Апостоли слова чи сектанти писанини — нехай вирішить читач. Різкі й безкомпромісні, ліричні й романтичні, провокаційні й меланхолійні. Можливо, ви їх вже десь бачили: в газетах чи журналах, на ринку, в своєму університеті, просто на вулиці, а може навіть у морзі. 

Антологія «12» літературного угрупування «Свідки слова» створена для того, щоб шокувати і догоджати, сповіщати словом про людські вади і чесноти, жагу і снагу, любов і ненависть, злочин і кару, хвіст і гриву, вгини і вигини, Крим і Рим, смертеіснування й життєсмерть, задля порятунку собі подібних від згубної омани. Вона звернена до сердець всіх спраглих, зримо й незримо присутніх в літературному просторі. Той, хто схоче пізнати це з марної цікавості — ніколи цього не пізнає. Тому ліпше прочитати і стати вірним адептом прози «12» — прози «Свідків слова». 

+ БОНУС. Міні-презентація книги одного з учасників «Свідків слова» Сергія Демчука «Тіні на сходах».



1 коментарів

avatar
Має бути цікаво!)

Залишити коментар

avatar