25 Квітня 2024, 00:37 | Реєстрація | Вхід
/ Зустріч з Антоном Санченком та Андрієм Величком - 27 Жовтня 2021

Зустріч з Антоном Санченком та Андрієм Величком

Категорія: «Події»
Дата: 27 Жовтня 2021 (Середа)
Час: 11:00
Вартість: Безкоштовно
Місто: Київ
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Лисенка, 3, м. «Золоті ворота»
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 303


Книгарня «Є» запрошує на зустріч з письменником Антоном Санченком та капітаном далекого плавання Андрієм Величком, у якій поговоримо про книжку для підлітків Антона Санченка «Левантійські канікули» та збірник морських оповідань «Мателот», що цікавого почитати про морські пригоди, а також про морехідні училища та про те, як стати моряком.

Письменник Антон Санченко та капітан Андрій Величко розкажуть про свій досвід у морській справі та поділяться найцікавішими фотографіями з далеких плавань.

Антон Санченко – письменник, перекладач, видавець. 1986 року закінчив Херсонське мореходне училище. Працював начальником радіостанції в Керчі, Херсоні, Одесі, Стамбулі та Піреї. Автор книжок для підлітків та дорослих, серед яких «Левантійські канікули», «Нариси бурси», «Баркароли». Є автором перекладів, зокрема, таких книжок – «Фортуна капітана Блада» Рафаеля Сабатіні, «Зухвалі капітани» Ред’ярда Кіплінґа та «Терор» Дена Сіммонса.

Андрій Величко - капітан далекого плавання, член журі Конкурс української морської прози ім Лисянського «Мателот». Закінчив Київське річкове училище та Одеську морську академію. Має цікаве хобі – вже кілька десятиліть відвідує морські музеї в усіх портах, куди закидає його моряцьке життя і трампове судноплавство, й фотографує історичні та музейні кораблі.

Друзі, запрошуємо на зустріч і будемо раді вашим запитанням!

Подія у Facebook: https://fb.me/e/VQHEnFUk


0 коментарів

Залишити коментар

avatar