18 Квітня 2024, 18:44 | Реєстрація | Вхід
/ Людмила Таран «Остання жінка, останній чоловік» - 29 Березня 2016

Людмила Таран «Остання жінка, останній чоловік»

Категорія: «Події»
Дата: 29 Березня 2016 (Вівторок)
Час: 19:30
Місто: Київ
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Лисенка, 3
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1142


Книгарня «Є» та Видавництво Старого Лева запрошують на презентацію нової книги Людмили Таран «Остання жінка, останній чоловік», яка відбудеться в Києві 29 березня. Модератор зустрічі — журналіст, директор радіо «Промінь» Роман КолядаПід час презентації Людмила та Роман говоритимуть про жіночу прозу та екзистенційні переживання. 

Книжка «Остання жінка, останній чоловік», що нещодавно вийшла у Видавництві Старого Лева, тематично цілісна й розкриває вічні теми – кохання, життя та смерть. У ній ідеться про буттєві основи, що оголюються в часи випробувань, перед якими рано чи пізно опиняється кожна людина. 

Буденність та буттєвий вимір, іронія й романтизм, таємничо-містичне та впізнаване — все це поєдналося в книзі новел Людмили Таран. Одвічна напруга й осяйні миті людських стосунків, екзистенційні переживання, знайомі чи не кожній людині, — провідна проблематика її прози.

Тексти, що складають книжку, мають кілька присвят. Новела, яка дала назву книжці, присвячена знаному публіцистові Анатолію Стріляному. «На порозі» — батькові авторки. «Острів Брач» так чи так пов’язаний із Соломією Павличко... 


«Остання жінка…» витворилася з того, що мучило мене, — каже Людмила Таран про свою книжку, — Втрата близької людини… Земна істота перед вічним Небом… Світ дівчини-інваліда… Зустріч із першим коханням у пору зрілості… Але мої тексти — далеко не тільки власний досвід. У певному сенсі ця книжка — сеанс психотерапії. 

Хотілося б, аби мої читачі віднайшли для себе в цьому томику те, про що він / вона не раз думали. Нагадування про буття серед буднів. Інакше життя просочується крізь пальці…»


29 березня. Початок о 18:30. Вхід: вільний. Тел. (044) 235 88 54 
Київ, Книгарня «Є», вул. Лисенка, 3, метро «Золоті ворота»


0 коментарів

Залишити коментар

avatar