26 Квітня 2024, 01:45 | Реєстрація | Вхід
/ Соціальна акція «Поділися книжкою» в Харкові - 12 Грудня 2015

Соціальна акція «Поділися книжкою» в Харкові

Категорія: «Події»
Дата: 12 Грудня 2015 (Субота)
Час: 11:00
Місто: Харків
Місце: Харківський академічний театр опери та балету
Адреса: вул. Сумська, 25
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 797


12 грудня 2015 року, напередодні улюбленого дитячого свята — Дня Святого Миколая, у вестибюлі Харківського національного академічного театру опери та балету відбудеться унікальний книжковий ярмарок-розпродаж від видавництва «Віват» під назвою «Книжковий Миколайчик».

На свято приходьте разом із малюками — на них чекає справжнє книжкове свято. Ваша дитина зможе взяти участь у створенні мультфільму. Навчиться робити справжні шедеври з фетру та паперу. Знайде нових друзів і познайомиться з культовим героєм мультфільмів і книжок Петриком П'яточкіним. А ще переконається в тому, що Святий Миколай — ніяка не вигадка, і навіть зможе відправити йому листа.


В рамках ярмарку в Харкові пройде соціальна акція «Поділися книжкою»Видавництво «Віват» запрошує харків'ян допомогти Книжковому Миколайчику зробити подарунки! Принесіть хоча б одну дитячу книжку на ярмарок, і разом ми зберемо цілу бібліотеку, а Святий Миколай передасть її навчальному закладу, де навчаються діти з ДЦП та іншими захворюваннями нервової системи.
         
Рівно рік тому небайдужі харків'яни  принесли свої книги і, тим самим, допомогли зібрати унікальну дитячу бібліотеку для дітей переселенців із зони АТО. Майже три тисячі книжок були передані волонтерам «Станції Харків», які взяли безпосередню участь в організації збору та передачі літератури дітям.

Поділившись своєю книжкою, ви отримаєте зустрічний подарунок від організаторів для ваших близьких: купон зі знижкою 20 грн на придбання нових видань «Вівата».

Цікаві дитячі конкурси та безкоштовні творчі майстер-класи, виставки робіт професійних ілюстраторів — все це та багато іншого чекає на вас на нашому ярмарку.

Настав час знову об'єднати хороші книжки і добрі справи!


0 коментарів

Залишити коментар

avatar