19 Вересня 2024, 04:15 | Реєстрація | Вхід
/ Конкурс романтичної літератури від VIVAT та HOLYWATER - 30 Вересня 2024

Конкурс романтичної літератури від VIVAT та HOLYWATER

Категорія: «Конкурси»
Дата: 30 Вересня 2024 (Понеділок)
Час: 00:00
Вартість: Безкоштовно
Місто: Україна
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1280


Неважливо, чи ти досвідчений/а автор/ка, чи тільки починаєш свій шлях у літературі – кожен/а може надіслати свою роботу та отримати ексклюзивний контракт з HOLYWATER на видавництво digital-контенту, а також шанс видати свою книгу в одному з найбільших видавництв України – Vivat!

Надсилай свої тексти у жанрі Romance і організатори конкурсу перетворять їх на міжнародний медіапродукт — digital-книгу, інтерактивний сюжет гри, відеосеріал… або справжню фізичну книжку в Україні!

Твір має бути повністю завершеним на момент подачі, мати не менше 280 000 знаків із пробілами і розподіленим на розділи. Також на твір не повинні розповсюджуватися жодні права третіх осіб, які могли б обмежити його публікацію та використання HOLYWATER і Vivat у рамках конкурсу та в подальшому. 

Приймаються твори в жанрах: Romance, Paranormal Romance, Romantic Suspense та з сюжетами Alpha Male, Billionaire Romance, Secret Billionaire, Werewolf Romance, Mafia Romance, Hate to Love, Kick-ass Heroine, Forced Marriage.

Автори/ки кращих творів отримають по 30 000 гривень гонорару та ексклюзивний контракт з медіакомпанією HOLYWATER. Їхні роботи будуть опубліковані в додатку My Passion – цифровій книжковій бібліотеці у жанрі Romance від HOLYWATER.

Автор/ка найкращого твору також отримає можливість надрукувати свій текст в одному з найбільших видавництв України – Vivat, а також отримати ексклюзивний контракт на промо та просування своєї книги на українському ринку!

Автори/ки можуть подати свої готові тексти до 31 серпня 2024 року, а створити та надіслати нові до 30 вересня 2024 року.

Подробиці на сайті конкурсу: https://holywater.tech/pyshy


0 коментарів

Залишити коментар

avatar