26 Квітня 2024, 21:43 | Реєстрація | Вхід
/ Книжка Надії Савченко «Сильне ім’я Надія» - 7 Жовтня 2015

Книжка Надії Савченко «Сильне ім’я Надія»

Категорія: «Події»
Дата: 07 Жовтня 2015 (Середа)
Час: 18:00
Місто: Київ
Місце: Книгарня "Є"
Адреса: вул. Лисенка, 3
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: YeBookstore
Кількість переглядів: 1175


Книгарня «Є» та видавництво «Юстініан» запрошують на презентацію книжки Надії Савченко «Сильне ім’я Надія», що відбудеться 7 жовтня

У презентації візьмуть участь: 
Віра Савченко, сестра Надії Савченко; Олег Мезенцев, помічник нардепа Надії Савченко; Ірина Омельченко, директор видавництва «Юстініан». 

«Сильне ім’я Надія» – це один великий і живий лист до українців. Лист із російської в′язниці, яка вже понад рік тримає ту, що стала символом нескореної української нації. Українську НАДІЮ. 

Так хто ж вона, Надя Савченко? Яка вона? Що з того, що ми знаємо про неї, правда, а що вже стає легендою? Вона відповість вам сама на сторінках цієї книжки. У притаманній їй емоційній манері, пригадуючи навіть дрібні, але важливі події зі свого життя, з яких і були сплетені її характер, вдача, незламність.


Надія Савченко – українська військова, штурман-оператор вертольота Мі-24 16-ї окремої бригади армійської авіації Сухопутних військ Збройних Сил України, старший лейтенант. Герой України (2015). 

На початку липня 2014 р. опинилась на території Росії, звинувачена у вбивстві російських журналістів, хоча перед тим була захоплена та ув'язнена проросійськими сепаратистами, активну співпрацю з якими офіційна влада Росії не визнає. Рішенням ПЦ «Меморіал» Надія Савченко офіційно визнана політичним в'язнем. Народний депутат України 8-го скликання. Делегат Парламентської асамблеї Ради Європи. 


7 жовтня. Початок о 18:00. Вхід вільний.
м. Київ, Книгарня «Є»,  вул. Лисенка, 3 (Метро «Золоті ворота»)


0 коментарів

Залишити коментар

avatar