27 Квітня 2024, 07:13 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація нової книжки Дзвінки Матіяш - 3 Вересня 2015

Презентація нової книжки Дзвінки Матіяш

Категорія: «Події»
Дата: 03 Вересня 2015 (Четвер)
Час: 19:00
Місто: Київ
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Лисенка, 3 (метро «Золоті ворота»)
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1267


Книгарня «Є» та «Видавництво Старого лева» запрошують на презентацію книжки Дзвінки Матіяш «Марта з вулиці Святого Миколая», яка відбудеться 3 вересня. Початок - о 18:00. Модератор - Діана Клочко.

Неймовірно прониклива підліткова повість Дзвінки Матіяш «Марта з вулиці Святого Миколая» - про дівчинку, яка мріє стати художницею, її друзів та сім'ю, а також по Поліну, яка попри те, що пересувається на візку, вміє радіти життю, а також ставити шах і мат та дружити з Бахом. Ця книжка – перш за все для підлітків, але не тільки для них. Це історія дорослішання дівчинки, яка мріє стати художницею, становлення її як особистості. Це оповідь про життя її рідних і друзів, про творчість і натхнення, живопис і музику, любов і втрату. І про народження нового життя…А ще це - історія розуміння та сприйняття себе та оточуючих.


«Марта вміє чесно сумувати. Я хотів би познайомитись з нею, але на жаль, вона живе лише в книзі. Книга «Марта з вулиці Святого Миколая» про те, коли є між людьми любов, коли в їхніх серцях є спокій чи біль, є переживання чи страх когось образити».
Павло Баран

«Я вже довгий час читаю книжки, написані для дітей, і у якийсь момент я зрозуміла, що і мені самій цікаво писати такі книги - щоб і діти і дорослі могли знайти там щось для себе. А все тому, що мені потрібна правда - та правда, яку часто виокремлюють і підкреслюють діти своєю поведінкою, своїми питаннями. І про неї мені і хочеться писати - про правду життя. Коли я пишу, то там є про все: і про смерть, і про біль, і про хвороби, і про інвалідність, любов у найрізноманішніших виявах. Мені це потрібно. Я теж змінююся, пишучи ці книги, розвиваюся...».
Дзвінка Матіяш

Про дівчинку Марту, про дорослішання і пошук себе, про особливих людей і писання про них і для них, про солодкі гранати і таланти, а ще про вулицю Святого Миколая можна буде поговорити з Дзвінкою Матіяш на презентації її книги «Марта з вулиці Святого Миколая», що вийшла у «Видавництві Старого Лева». У четвер, 3 вересня, у Києві у книгарні «Є» (вул. Лисенка, 3). Початок о 18:00. Модеруватиме зустріч-презентацію Діана Клочко.


3 вересня. Початок о 18:00. Вхід: вільний.
м. Київ, Книгарня «Є», вул. Лисенка, 3 (метро «Золоті ворота») 


0 коментарів

Залишити коментар

avatar