25 Квітня 2024, 04:24 | Реєстрація | Вхід
/ 21, 24, 25.05: Презентації книжки «Останні дні панку в «Гельсінкі» Ярослава Рудіша (м. Київ) - 17 Травня 2013

21, 24, 25.05: Презентації книжки «Останні дні панку в «Гельсінкі» Ярослава Рудіша (м. Київ)

Категорія: «Події»
Дата: 17 Травня 2013 (П'ятниця)
Час: 15:48
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1344



Із 21 по 25 травня Чеський центр в Києві та видавництво «Темпора» запрошують Вас на презентації українського видання книги Ярослава Рудіша «Останні дні панку в «Гельсінкі».

«Останні дні панку в «Гельсінкі» – роман про останнє панк-покоління і про те, що від нього лишилося за двадцять років. Оле вже нічого не хоче від життя. Йому сорок, він курить, п’є і вечорами стоїть за стійкою малого запльованого бару «Гельсінкі» у великому східнонімецькому місті. Забутий бар – остання оаза для його старих друзів, коханок і навіжених завсідників. Головного героя переслідують прокурені спогади і погляд молодої дівчини, яка занотовує свою особисту революцію в ритмі панкових пісень до щоденника. Це роман про розірвані стосунки, про непогамовну спрагу і минущість, про світ, який змінюється так швидко, що ми вже давно перестали його розуміти. Перекладачка книжки – Тетяна Окопна.

Ярослав Рудіш (1972) – автор романів Nebe pod Berlinem («Небо під Берліном»), Grandhotel («Гранд-отель») та ін. З Яромиром 99 створив успішну трилогію коміксів Alois Nebel («Алоїс Небель»). Лауреат Премії Їржі Ортена і читацької премії Magnesia Litera. Співавтор кількох чеських і німецьких радіо- і драматичних вистав та кіносценаріїв. Живе і працює між Ломніце-над-Попелкою, Прагою та Ліпськом.

Дати та локації презентацій: 
------------------------------
21 травня: Київ, Книгарня Є, вул. Лисенка, 3, 19:00 – Презентація за участі Ярослава Рудіша, Тетяни Окопної та Леся Белея.

24 травня: Львів, Книгарня Є, вул. Свободи, 7, 18:00 – Презентація за участі Ярослава Рудіша, Юрія Андруховича, Тетяни Окопної та Леся Белея.

25 травня: Київ, Книжковий Арсенал, вул. Лаврська, 10-12, Зала 1, 17:00 – Презентація за участі Ярослава Рудіша, Юрія Андруховича, Тетяни Окопної та Леся Белея.

------------------------------
Вхід вільний!





0 коментарів

Залишити коментар

avatar